Hazırlıklar sürüyor

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde Başkan Hakan Fayddasıçok gündem hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Faydasıçok resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama da, iyi bir kadro kurmak adına ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

Beko Basketbol Lig’inde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. B,r yandan transfer çalışmalarını sürdüren sarı mavililer bir yandan da salon vb altyapı sıkıntılarını gidemeye çalışmakta.

ÖNCELİK EKSİKLİKLER OLDU

Sarı mavililerde başkan Hakamn Faydasıçok açıklamalarına kongreden bu yana geçen süreyi değerlendirerek başlarken, “Öncelikle Yönetim kurulumuz adına 2 sezondur birlikte görev yaptığımız, bu sezon iş yoğunluklarından dolayı aramızda olmayan eski başkanımız Yunus Derebağ ve yönetici arkadaşlarımıza maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kongreden bu güne kadar öncelikle içimizde bir görev dağılımı yaptık, görevlendirdiğimiz yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber hızlı bir şekilde çalışmalara başladık. Özellikle gecen sezonlarda eksik gördüğümüz konuların üstüne gitmeye ve transfer çalışmalarına başladık.” dedi.

2 TRANSFER DAHA YAPILACAK

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Faydasıçok,  “Transferde son aşamaya geliyoruz. Yeni yaptığımız Josh Mayo ve  Richard T. Guinn transferleri ile takımımızı daha güçlü bir yapıya getirmiş bulunuyoruz. Yapacağımız 2 transfer ile kadromuzu oluşturmuş olacağız. İleri ki zamanda eksiklerimize göre 1 transfer yapma durumumuz olabilir.” dedi.

ÇEKİRDEK KADROYU KORUDUK

Bu yıl ligin oldukça çekişmeli geçeceğini belirten Faydasıçok, “Bütçe açısından iyi bir yapıya sahip olan Darüşşafaka ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi lige dahil oldu. Yeni sezonda çok daha çelişmeli bir lig bizi bekliyor, çekirdek kadromuzu koruyarak yaptığımız yeni transferlerle Konya halkının desteği ile ligde kalıcı ve başarılı bir ekip olarak Konya'mızı temsil edeceğiz.” dedi.

SELÇUK’UN YÜZÜ DEĞİŞİYOR

Altyapısal sıkıntılarında aşılmaya çalışıldığını dile getiren Hakan Faydasıçok, “Alt yapıda çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor ,bir takım yeni çalışmalarımız var, yaz spor okulları ile sporcu sayımız 400'lere ulaştı hedefimiz gelecek yıllarda A takımızda oynayabilecek sporcular yetiştirmek olacaktır. Diğer bir konu bilet satışı konusunda önümüzde ki sezon bilet satışlarımız online bilet satış noktalarında olacak bunun için salonumuz da turnike olmadığı için çalışmalara başladık salonumuz da önümüzde ki sezon turnike olacak. Rektörümüzle de görüşmelerimiz sonrasında salonda parkelerin yenilenmesi ve misafir takım seyircisinin olduğu bolümde ki eksiklerimiz de giderilecek. Web sayfamız artık aktif olacak ve kulübümüzle ilgili bilgiler haberler sayfamızdan rahat bir şekilde alınabilecek.” şeklinde konuştu.  

KONYA’NIN TAKIMIYIZ

Şehirden destek beklediklerini ifade eden Hakan Faydasıçok, bu takımın Konya2nın takımı olduğunu ifade etti. Faydasıçok, “Kulübümüzün ismi her ne kadar Selçuk Üniversitesi olarak geçse de sonuç da Konya'nın bir takımıyız gerekli desteği Konya halkından göreceğimiz konusunda hiç bir şüphemiz yoktur. Yeni sezonda şehrimizden büyüklerimizden seyirci ve destek konusunda beklentilerimiz var ve hep olacaktır. Biz Konyamızı basketbolda en üst lig de gururla elinden geldiğince temsil etmeye çalışan tek takımız ve de temsil etmeye desteklerle devam edeceğiz.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri