Hazırlıklar Paşa’ya

Beşiktaş beraberliği ile moral bulan Konyaspor, hafta sonunda karşılaşacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar da hedef, 6 puanlık maçı kazanmak ve üst sıralara tırmanmak
Konyaspor’da, Cumartesi günü Kasımpaşa ile oynanacak maçın hazırlıkları sürüyor. Beşiktaş maçının ardından bir gün izini yapan ve Pazartesi gününü sabah ve öğleden sonra gerçekleştirilen çift antrenmanla geçiren yeşili-beyazlılar dün ise taktik ağırlıklı bir çalışma yaptılar. Kartal’ın, önceki akşam Tatlıcak tesislerinde yaptığı günün ikinci antrenmanına Emre Toraman katılmazken, Peter Grajciar ve Basem Abbas takımdan ayrı olarak çalıştı. Sabah antrenmanına çıkmayan kaleci Gökhan Tokgöz'ün de yer aldığı antrenman topla yapılan ısınma hareketleri ve pas çalışması ile başladı. Daha sonra üç takıma ayrılan oyuncular, dönüşümlü olarak yarı sahada çift kale maç ve çabukluk-koordinasyon çalışması yaptı.
Dün de öğleden sonra, maçın oynanacağı saatte taktik çalışan yeşil-beyazlılar, bugün ve yarında taktik çalışacaklar ve Cuma günü ter atarak tesislerde kampa girecekler.. Konyaspor’da, sarı kart cezalısı Emre Toraman dışında eksik yok. Kasımpaşa maçı planları galibiyet üzerine yapılıyor. Karşılaşmanın bilet ücretleri dün akşam belirlenecekti. Biletler bugünden itibaren satışa çıkartılacak. 
SÜPER LİG’DE 13. HAFTA BÖYLE GEÇTİ
Spor Toto Süper ligde 13. hafta da Trabzonspor’un liderliğiyle geçildi. Şampiyon adayları Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş’ın haftayı puana kayıplarıyla kapattıkları ligde, en karlı takım, Manisaspor’u deplasmanda yenen Bursaspor oldu. Son iki haftanın lideri Trabzonspor, iç sahada alt sıralarda yer alan Eskişehirspor ile berabere kalmasına karşın bu hafta da lider koltuğunda kaldı. Anadolu takımları; Bursaspor ve Kayserispor ile birlikte İstanbul BŞ zirveyi izlemeye devam etti. Antalyaspor, evinde yara aldı. Gaziantepspor yavaş yavaş kendisine gelmeye başladı.  Ligin altında ise kıpırdanma devam etti. Sivasspor, Karabükspor karşısında patlayarak 3 puanı 5 golle alırken, Kasımpaşa ile Gençlerbirliği puanları paylaştı. Konyaspor ve Eskişehirspor 1’er puanla yetindiler. Ligde, tehlike hattında yer alan Bucaspor İstanbul deplasmanında Fenerbahçe karşısında yenilmekten kurtulamadı.
Konyaspor'un deplasmanda Beşiktaş ile 2-2 berabere kalarak 10 puan ve averajla 15. sırada geride bıraktığı Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynanan maçlardan ikisini ev sahibi, ikisini deplasman takımları kazandı, 5 maç ise beraberlikle sona erdi. Deplasmanda kazanan takımlar; Bursaspor ve Gaziantepspor oldu.. Toplam 26 golün atıldığı haftada iki maçta takımlar gol kaydedemedi.. Haftanın en gollü maçları ise, 5-2 biten Fenerbahçe-Bucaspor ve 5-1 sonuçlanan Sivasspor-Karabükspor karşılaşmaları olarak istatistiklere geçti. Fenerbahçe’den Alex, Sivasspor’dan Petriel rakip fileleri 3’er, Konyaspor’dan Peter Grajciar ise Beşiktaş filelerini iki kez havalandırdı.
Spor Toto Süper ligde, 14. hafta da hakemler kırmızı karta başvurmazken, 32 kez sarı kart gösterdiler. Trabzonspor-Eskişehirspor ve Antalyaspor-Gaziantepspor maçları 7’şer sarı kartla en çok kart çıkan karşılaşmalar olurken, Kasımpaşa-Gençlerbirliği ve Ankaragücü-İstanbul BŞ maçlarında sarı kart çıkmadı. Spor Toto Süper ligde 14. hafta perdesi Cuma akşamı Eskişehirspor-Manisaspor maçıyla açılacak. Cumartesi günü Konyaspor-Kasımpaşa maçı saat 14.30’da başlayacak. Daha sonra; Gaziantepspor-Trabzonspor, Gençlerbirliği-Sivasspor ve İstanbul BŞ-Fenerbahçe maçları yapılacak. 14. haftanın derbi maçı, Pazar günü saat 19.00’da; Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak. Günün diğer maçları; Bucaspor-Antalyaspor ve Karabükspor-Ankaragücü arasında yapılacak. 14. hafta perdesi Pazartesi akşamı oynanacak Bursaspor-Kayserispor maçıyla kapanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri