Hazırlıklar Kartal'a

Cumartesi günü Denizlispor'u 2-0 yenerek ilk 6 iddiasını sürdüren Torku Konyaspor'da futbolculara verilen 2 günlük izin sona erdi. Yeşil-beyazlılar, bugün Kartalspor maçının ilk çalışmasını yapacaklar. Temsilcimizde İshak ve Tolga cezalı

Torku Konyaspor’da gözler, Pazar günü iç sahada oynanacak Kartalspor maçına çevrildi.. Ligde, üç haftalık aradan sonra Denizlispor’u yenerek galibiyetle yeniden buluşan ve ilk 6 umutlarını sürdüren yeşil-beyazlı takımda, iki günlük izin bugün sona erecek ve Kartallar haftanın ilk çalışmasına akşam saatlerinde yapacakları antrenmanla çıkacaklar. Yarın muhtemelen çift antrenman yapacak olan Konyaspor’da hazırlıklar cumartesi günü tamamlanacak. Torku Konyaspor’da, ligde kalma mücadelesi veren Kartalspor maçı öncesi Tolga ve İshak sarı kart cezalısı.. Sakat olan Erkan, Ali Dere ve Semih’in tedavileri ise sürüyor.

KARTAL MAÇI PAZAR GÜNÜ

PTT 1. ligde 28. hafta perdesi Cumartesi günü üç maçla açılacak.. Pazar günü 5, Pazartesi günü ise 1 karşılaşma oynanacak. Programa göre, Cumartesi günü saat 14.00’de Denizlispor-Kayseri Erciyesspor, 16.00’da Çaykur Rizespor A.Ş.-Adanaspor A.Ş. ve 19.00’da Boluspor-Karşıyaka karşı karşıya gelecek.. Pazar günü ise, saat 13.00’de Torku Konyaspor Kartalspor maçıyla birlikte TKİ Tavşanlı Linyitspor-MKE Ankaragücü, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-1461 Trabzon maçları var.. Saat 15.00’de Göztepe A.Ş.-Şanlıurfaspor mücadele edecek. Günün son karşılaşması ise, saat 19:00 Samsunspor-Manisaspor arasında oynanacak. 28. haftanın kapanış maçı, Pazartesi günü saat 19.00’da Adana Demirspor-Bucaspor arasında yapılacak.

ÖMER ALİ ÜMİT MİLLİ'DE

Torku Konyaspor’un bir diğer genç oyuncusu Ömer Ali Şahiner ise, Cumartesi günü akşam İstanbul’a giderek Ümit Milli takım kampına katıldı.. Ümit Milli takım, bugün özel maçta Çek Cumhuriyeti ile deplasmanda karşılaşacak. Plzen şehrindeki Doosan Arena'da oynanacak karşılaşma TSİ 18.00'de başlayacak. Milliler, Ömer Ali’nin Torku Konyaspor-Denizlispor karşılaşması nedeniyle izinli olması sonucu oynadığı ilk hazırlık maçında Makedonya'yı Bertul Kocabaş (2), Oğuzhan Özyakup (2) ve Engin Bekdemir'in golleri ile 5-3 mağlup etmişti.

LİDER SAHASINDA YENİLDİ

PTT 1. ligde zirvede ve dipte yangın giderek büyüyor.. Torku Konyaspor'un iç sahada Denizlispor'u 2-0 mağlup ederek 3 maç aradan sonra galip geldiği ligin 27. haftasında oynanan karşılaşmalardan altısını deplasman, ikisini ev sahibi takımlar kazanırken, bir maç berabere sona erdi.Lider Kayseri Erciyesspor’un, haftanın maçında Çaykur Rizespor’a evinde yenildiği ligde, 27. hafta sonunda ilk 3 sıra; Erciyesspor, Rizespor ve 1461 Trabzon’dan oluştu.. Manisaspor ise sahasında yenilerek 4. sıralaya geriledi. Son 3 sırada ise, Tavşanlı Linyitspor, Kartalspor ve Ankaragücü bulunmakta. Toplam 18 golün atıldığı haftanın en gollü karşılaşması 1-4 sonuçlanan Ankaragücü-Adana Demirspor maçı oldu.. Tüm maçlarda golün atıldığı bu hafta da 4 maç 1-0’lık sonuçla tamamlanırken, Bucaspor ise Gaziantep’i iç sahada 3-1 mağlup etti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri