Hazırlıklar Es-Es’e

Pazartesi günü deplasmanda Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek olan Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları sürüyor. Yeşil-beyazlılar, bugün ve yarın çift çalışma yapacaklar.
Pazartesi günü deplasmanda Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek olan Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları sürüyor. Yeşil-beyazlılar, bugün ve yarın çift çalışma yapacaklar. Kartal’da moraller daha iyi
 
Konyaspor’da, Pazartesi günü deplasmanda Eskişehirspor ile oynanacak maçın hazırlıkları dün başladı. Pazartesi günü, Bursa maçında oynamayan futbolcuların kondisyon ağırlıklı bir çalışma yapmalarının ardından, Kartallar dün de öğle ve akşam saatlerinde olmak üzere çift antrenmana yaptılar. Çalışmaya Irak milli takımı elenmesine karşın Ülkesinden henüz dönmeyen Bassem Abbas ile ailesini getirmek için Antalya’ya giden ve izinli olan Ertuğrul katılmadı. Yeni transfer, yabancı futbolcular Kamil Zayatte ile  Alvaro Perez Mejia’nın da yer aldığı dünkü antrenman yağmur altında gerçekleştirildi. Çalışmada, futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi. Kartallar, bugün, yarın ve Cuma günü taktik ağırlıklı çalışma yapacaklar. Konyaspor’da Eskişehir yolculuğu muhtemelen Cumartesi günü başlayacak.  Konyaspor ile Eskişehirspor arasındaki maç Pazartesi akşamı saat 20.00’de oynanacak ve Lig TV’den naklen yayınlanacak. İki takım arasında, ligin ilmk yarısında Konya’da oynanan maçı Konyaspor 2-1 kazanmıştı.  Konyaspor’da, Pawelek ve Marcın Robak’tan sonra lisansları bugün çıkartılacak olan Kamil Zayatte ile  Alvaro Perez Mejia’da hazır olmaları halinde Eskişehir deplasmanında forma giyecekler. Bilindiği gibi 5 futbolcu Bursa maçında ilk 11’de yer almış, Barbaros ise yedek soyunmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri