Hazırlıklar Beşiktaşa

Haftalar sonra Kayserisporu yenmeyi başaran Konyasporda, Pazartesi günü oynacak Beşiktaş maçının hazırlıkları dün başladı

Yeşil-beyazlılar, Beşiktaş maçına 3 puan için çıkacaklar. Kartal’da moraller iyi

 

 

 

Konyaspor’da, Kayserispor galibiyetinin ardından verilen bir günlük izin iki güne çıkartıldı. Pazartesi ve Salı günü dinlenen yeşil-beyazlılar, haftanın ilk antrenmanını dün akşam saatlerinde M. Tevfik Lav tesislerinde basına açık olarak yaptılar. Ligin 30. haftasında, Pazartesi günü Beşiktaş’ı konuk edecek olan yeşili-beyazlı takımda hazırlıklar hafta boyunca taktik ağırlıklı antrenmanlarla sürdürülecek ve Pazar günü tamamlanacak. Kartal’da, Beşiktaş maçı öncesi sakat olan Mehmet Batdal dışında eksik yok. Sakatlığı geçen ve takımla birlikte çalışmalara katılmasına rağmen antrenman eksiği nedeniyle Kayseri maçı kadrosuna alınmayan  Erdinç’in ise bu hafta 18 kişilik kadroda yer alabileceği ileri sürüldü.

 

13 hafta sonra galibiyetle buluşan ve sezon başından bu yana ilk kez 3 gol birden atan Kartallar, bu yıl en farklı yenilgiyi ise 7 ve 8. haftalarda aynı sonuçla 4-1 mağlup oldukları Ankaragücü ve Fenerbahçe karşısında almıştı.  

 

Kartallar, ligin ilk yarısında; içeride 2 ve deplasmanda 1 galibiyet, içeride 3 ve deplasmanda 2 beraberlik aldı. Yeşil-beyazlılar, içeride 4 kez yenilirken, deplasmanda da 5 yenilgiyle döndü. Konyaspor, ligin ikinci yarısında ise, deplasmanda tek galibiyetini Kayserispor’u yenerek alırken, içeride ise, Bursaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Antalyaspor ve Manisaspor ile berabere kaldı ve 7 maçta ise mağlup oldu. Buna göre, Konyaspor; ligin ikinci yarısında Eskişehirspor, Gaziantepspor, Bucaspor, Karabükspor, Ankaragücü, Fenerbahçe ve Trabzonspor’a yenildi. 

 

HAKEM ÖZGÜR YANKAYA

 

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Spor Toto Süper Lig'in 30.haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemleri açıkladı. Yapılan açıklamaya göre; 25 Nisan 2011 Pazartesi günü Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda oynanacak ve saat 20:00'de başlayacak Konyaspor-Beşiktaş maçında Özgür Yankaya düdük çalacak. Yankaya'nın yardımcılıklarını Asım Yusuf Öz ve Muharrem Yılmaz yaparken, maçın dördüncü hakemi Ali Şalk.  Spor Toto Süper Lig'de 30.haftanın maçları ve görev yapacak hakemler şöyle:
22 Nisan Cuma:Saat 20:00 Eskişehirspor-Trabzonspor: Bülent Yıldırım. 23 Nisan Cumartesi. Saat 15:00 Kardemir D.Ç.Karabükspor-Sivasspor: Koray Gençerler. Saat 17:00 Bursaspor-Manisaspor: Abdullah Yılmaz. Saat 20:00 Galatasaray-Kayserispor: Cüneyt Çakır. 24 Nisan 2011 Pazar. Saat 14:00 Gençlerbirliği-Kasımpaşa: Suat Arslanboğa. Saat 16:00 Gaziantepspor-Antalyaspor: Serkan Çınar. Saat 17:00 İstanbul B.Ş.Bld.Spor-Ankaragücü: Aytekin Durmaz
Saat 19:00 Bucaspor-Fenerbahçe: Bünyamin Gezer. 30. haftanın Pazartesi günü oynanacak Konyaspor-Beşiktaş maçını ise Özgür Yankaya yönetecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri