Hazırlıklar Adana’ya

Bank Asya 1. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Konyasporda gözler hafta sonunda oynanacak Adanaspor maçına çevrildi. Yeşil-beyazlılar, bu maçın hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor

Konyaspor'da Bank Asya 1. Lig'in 14.haftasında 29 Kasım Pazar günü deplasmanda Adanaspor ile oynanacak karşılaşmanın hazırlıkları bir günlük izinden sonra önceki akşam yapılan yenileme antrenmanıyla başladı. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde yapılan antrenmana kaleci Haluk dışında tüm oyuncular katıldı. Gruplar halinde yapılan koşularla başlayan antrenman ısınma hareketleri ile devam etti. Yarı sahada oynanan çift kale maç ile devam eden antrenman, açma-germe hareketleri ile sona erdi. Yeşil-beyazlı takımda, çift kale maçta yer almayan Görkem, Umut Kekilli, Eray Birniçan, Poljac ve Kaue Da Silva takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Konyaspor'da , Adanaspor maçının hazırlıkları dün çift antrenmanla devam ettiler. Kartallar, sabah saat 10.30’da kondisyon, akşam ise 17.30’da teknik-taktik çalışması yaptılar.. Akşam ise Konyaspor yönetici, teknik adam ve futbolcular ile basın mensupları Emniyet müdürlüğü’nün Polisevin’de verdiği yemekte bir araya geldiler. 

Konyaspor’da Adanaspor maçının Konya’daki hazırlıkları Cuma günü sona erecek ve Adana seferi Cumartesi başlayacak. Sabaha kahvaltısının ardından, saat 8.30’da hareket edecek olan yeşil-beyazlılar, saat 12.30’da Adana Hilton oteline giriş yapacaklar ve saat 13.30’da ise Adana Demirspor tesislerinde ter atarak hazırlıkları tamamlayacaklar. Takımda tek eksik, sakatlığı nedeniyle İzmir’de çalışan Koray.
Öte yandan, Konyaspor'un, Adanaspor ile oynayacağı maçın deplasman masraflarını üstlenen Yükseloğulları Gıda San.ve Tic. A.Ş. sahibi Mahmut Yüksel karşılayacak. Konyaspor yönetim kurulu, katkılarından dolayı Mahmut Yüksel’e teşekkür etti ve bunun diğer kurumlara da örnek teşkil etmesi dileğinde bulunuldu.
MEHMET ŞEN’İN DÖNÜŞÜ
Konyaspor’un gol umuduyla Rizespor’dan transfer ettiği Mehmet Şen, Pazar günü Boluspor maçında fileleri iki kez havalandırarak golle buluştu.. Kartal’ın ligini başından buyana attığı 23 golde ise 8 futbolcunun imzası bulunuyor.
Yeşil-beyazlı takımda Tayfun ve Eser’e alternatif olarak alınan ve Konyaspor’da sadece kupa maçında ilk 11’de görev yapan ve ligde oyuna sonradan giren Mehmet Şen, ilk yarısı 1-1 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında Boluspor’a iki gol atarak şanssızlığını da kırdı.. Konyaspor’un bir diğer golcü futbolcusu Eser ise 4. hafta da Bucaspor maçından sonra 12. hafta da Ankara deplasmanında Hacettepe maçında golle buluşmuştu.
Konyaspor’un ligin başından buyana attığı 23 golde ise 8 futbolcunun imzası bulunmakta.. Kalesinde 11 gol gören ve artı 12 averaja sahip olan yeşil-beyazlı’ların en golcü futbolcusu, 5 gol atan Tayfun oldu. Bu futbolcuyu 4 golle Erdal ve 3’er golle de Eser, Da Silva, Poljac izlemekte. Mehmet şen iki golde imza atarken, Mehmet Ayaz ve Ömer ise bir’er gol attılar.., Kartal’ın bir golünü de Karşıyaka’dan Mustafa kendi kalesine atmıştı.
ADANA MAÇININ HAKEMİ KORAY GENÇERLER
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre; 29 Kasım Pazar günü Adana 5 Ocak Stadyumu'nda seyircisiz olarak oynanacak Adanaspor-Konyaspor maçında Manisa bölgesinden Koray Gençerler düdük çalacak. Gençerler'in yardımcılıklarını Mehmet Cem Hanoğlu ve Cumhur Altay yaparken, maçın dördüncü hakemi Polat Mersin.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri