Hazırlıklar 3 puan için

Ligin üçüncü haftasında Denizli Belediyespor'u konuk edecekolan Anadolu Selçukluspor, hazırlıklarına aralıksız devam edilor. Yeşil-beyazlıların tek hedefi evinde kazanarak sezonun ilk 3 puanını almak

Ligin üçüncü haftasında Denizli Belediyespor'u konuk edecekolan Anadolu Selçukluspor, hazırlıklarına aralıksız devam edilor. Yeşil-beyazlıların tek hedefi evinde kazanarak sezonun ilk 3 puanını almak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor,  kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya geleceği Denizli Belediyespor maçının hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Yeni Malatyaspor, ardından da Balıkesirspor beraberliği ile başlayan yeşil-beyazlılar, kendi evinde oynayacağı maça dün yaptığı çift idmanla deveam etti. Dün sabah saatlerinde bir araya gelen temsilcimiz, ilk bölümde düz koşu ve kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. Anntrenmanların akşamki bölümünde ise teknik ve taktik çalışmalar gerçekleştirdi. Yeşil beyazlılar dün Cumhuriyet sahasında teknik direktör Salih Eken gözetiminde bir çalışma gerçekleştirirken, sakatlığı bulunan kaptan Kenan çalışmaya katılmadı.

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Salih Eken, Yeni Malatyaspor karşısında oyduğu gibi Balıkesir önünde de iyi bir mücadele örneği ortaya koyduklarını söyledi. Eken; “Bu hafta sonu kendi sahamızda karşılaşacağımız Denizli Belediyespor maçında istediğimiz oyunla birlikte skoruda değiştirerek arzuladığımız ilk üç puanımıza kavuşmanın hesaplarını yapıyoruz. İyi bir takımız ve bunu başaracak gücümüz var. Kendi sahamızda oynamanın getirdiği avantajı da iyi kullanarak üç puan almaktan başka bir şey düşünmüyoruz” diye konutu.

Yeşil beyazlıların genç oyuncusu Muhammet Abdullah Çoban zorlu bir deplasmandan puanla döndükleri için mutlu olduklarını ifade ederken, “Y. Malatyaspor maçı ardından yine oldukça zorlu bir ekiple karşılaştık. Balıkesirspor’da bu ligin güçlü ekiplerinden ve sezon başından yola şampiyonluk iddiası ile çıkan bir takım. Karşılaşmanın zor olacağını biliyorduk ama sahada elimizden geleni yaparak oradan puanla dönmeyi bildik. İlk iki hafta karşılaştığımız iki güçlü rakibimiz karşısında hiç gol yememiş olmakta bizim adımıza sevindirici bir diğer nokta.” Abdullah bu hafta oynayacakları karşılaşmayla ilgili olarak ise, “Sahamızda ikinci karşılaşmamız ve aldığımız 2 puan ardından artık galip gelmek istiyoruz. Bunun içinde sahaya çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Sahadaki oyun düzenimizi devam ettirdiğimiz sürece yenemeyeceğimiz bir rakibimiz olduğuna inanmıyorum. Umarım 3 puan hasretimizi iç sahada sonlandıracağız.” Yeşil beyazlılar Denizli Belediyespor karşılaşması hazırlıklarına bugün yapacakları çalışmalar ile devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri