Hazırlık maçında gol sesi çıkmadı

Milli takımımızın Uluslar Ligi maçları nedeni ile verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Atiker Konyaspor, cumartesi günü Kayacık tesislerinde Adanaspor'u konuk etti. Karşılaşmayı Başkan Hilmi Kulluk ile yöneticiler de izledi

DİAGNE GÖZ DOLDURDU

Milli Takımın Uluslar Ligi maçları nedeniyle lige verilen arada Adanaspor’u özel maçta Konya’da konuk eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Atiker Konyaspor, 1. ligde mücadele eden Adanaspor ile golsüz berabere kaldı. Adanaspor'la oynanan bu hazırlık maçını kulüp başkanı Hilmi Kulluk ve yöneticiler de izledi. Cumartesi günü Kayacık Tesislerinde saat 17:30’da başlayan maça yeşil-beyazlılar, Ertuğrul, Opanasenko, Ali Turan, Fallou Diagne, Ferhat Öztorun, Volkan Fındıklı, Marko Jevtovic, Musa Araz, Vedat Bora, Ömer Ali Şahiner, Adis Jahovic kadrosuyla çıktı.
Temsilcimiz, daha üstün oynadığı ilk yarı boyunca yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince ilk 45 dakika başladığı gibi golsüz sona erdi. İkinci yarıda Ertuğrul (Mücahit Atalay), Musa Araz (Mücahit Can Akçay), Marko Jevtovic (Jens Jonsson), Vedat Bora (Mustapha Yatabare), Ömer Ali (Uğur Demirok), Volkan Fındıklı (Selim), Adis Jahovic (Veli) kadrosuyla mücadele veren Atiker Konyaspor'da Adis Jahovic’in bir şutunda top direkten döndü. Karşılaşma boyunca gol sesi çıkmayınca mücadele 0-0 sona erdi. Cumartesi günü oynanan hazırlık maçında yeni transferlerden Fallou Diagne'nin ortaya koyduğu performans yöneticiler tarafından beğenildi. Temsilcimiz Atiker Konyaspor'da oyuncular pazar gününü izinli geçirdiler. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, Fenerbahçe ile oynayacağı 5.hafta maçının hazırlıklarına bugün saat 18:00’da yapacağı antrenmanla başlayacak.

TEK DÜŞÜNCEMİZ BAŞARILI OLMAK

Atiker Konyaspor'un 2. Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, lige verilen arayı boş geçirmemek için, hem Adanaspor'la oynanan hazırlık maçını, hem de hafta sonunda oynanacak olan Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Aksoy, “Milli maç nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirme adına Adanaspor'u davet ettik, sağolsunlar bizim davetimizi kırmadılar. İki takım için de iyi bir hazırlık maçı olduğunu söyleyebilirim. İki takımda resmi maçlarda süre almayan oyuncuları görmüş oldu. Bizim pozisyonlarımız vardı, değerlendiremedik, onların da cılız da 1-2 pozisyonu vardı. Neticede iyi bir hazırlık maçı oldu” dedi.

Aksoy, hafta sonunda oynayacakları Fenerbahçe maçına sıkı bir hazırlıkla çıkacaklarını belirterek, bu maçtan her Konyaspor taraftarı gibi kendisinin umutlu olduğunu ifade ederek, Fenerbahçe'den çekinmediklerini sözlerine ekledi.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri