Hazır mısın Konya?

Konyaspor, ilk 2 şansını kaybettikten sonra adını Play-Offlara yazdırmıştı. Play-Offların deneyimli takımı olan temsilcimiz bugün Kasımpaşayı konuk edecek

Saat 18.30’da başlayacak karşılaşmayı Özgür Yankaya yönetecek

Konyaspor’un Süper Lig yolculuğu, bugün Kasımpaşa ile oynanacak Play-Off maçıyla devam edecek. Konya Atatürk stadındaki maç saat 18.30’da başlayacak ve TV’den naklen yayınlanacak. Karşılaşmada, Özgür Yankaya düdük çalacak. Kasımpaşa maçının hazırlıklarını Nevşehir’de kamp yaparak gerçekleştiren Kartallar, 5 günlük çalışmanın ardından dün sabah antrenmanı ve öğle yemeğinden sonra Konya’ya dönerek tesislerde dinlenmeye çekildiler. Takımda eksik yok. Moral süper. Hedef, Çarşamba günü İstanbul’da yapılacak ikinci maç öncesi avantajlı bir skor elde etmek. Dahası, tek yol; galibiyet. Konyaspor yönetici, teknik adam ve futbolcular taraftarları maça davet ederek destek istediler. Taraftarlar, karşılaşmayı 1-50 TL arasında değişen ücretlerle izleyebilecekler.

KADRODA DEĞİŞİKLİK YOK

Konyaspor, bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Pawelek-Tolga, Selim, Erdinç, Abdullah- Perez, Serkan- Gökhan, Recep, Ali Dere-Robak. Konyaspor, bugün Edirne bölgesi hakemi Özgür Yankaya ile bu sezon ilk maçına çıkarken, Kasımpaşa ile de 3. kez karşı karşıya gelecek. Bank Asya 1.Lig Play-Off'un da eşleştiği Kasımpaşa ile 2011-2012 sezonunda oynadığı maçların ilkinde Konya'da 0-0 berabere kalan temsilcimiz, deplasmanda oynanan maçta ise rakibine 3-1 mağlup olmuştu.

RÖVANŞ MAÇI YILDIRIM’IN

Bank Asya 1. Lig’de play-off yarı final rövanş maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Konyaspor ile Kasımpaşa arasında Çarşamba günü İstanbul’da oynanacak rövanş maçının hakemleri de belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulınca yapılan açıklamaya göre, Konyaspor'un 23 Mayıs Çarşamba günü Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda Kasımpaşa ile oynayacağı Play-Off rövanş karşılaşmasında FİFA kokartlı hakemlerimizden Bülent Yıldırım görev yapacak. Yıldırım'ın yardımcıları Cem Satman ve Erdinç Sezertam. Maçın dördüncü hakemi Mustafa İlker Coşkun.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, 22 Mayıs Salı günü Yeni Rize Stadı’nda saat 18.30’da oynanacak Çaykur Rizespor-Adanaspor karşılaşmasını Yunus Yıldırım yönetecek. Maçta Yıldırım’ın yardımcılıklarını, Ali Saygın Ögel ve Volkan Narinç yapacak. Karşılaşmada Çağatay Şahan 4. hakem olarak görev alacak. Kasımpaşa ile Konyaspor arasında 23 Mayıs Çarşamba günü Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda saat 18.30’da yapılacak yarı final rövanş karşılaşmasında ise Bülent Yıldırım düdük çalacak. Yıldırım’ın yardımcılıklarını, Cem Satman ile Erdinç Sezertam yapacak. Maçın 4. hakemi Mustafa İlker Coşkun.

ÖZGÜR YANKAYA İLE İLK MAÇ

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından Kasımpaşa ile bugün yarın iç sahada oynanacak Bank Asya 1.Lig Play-Off ilk maçında görevlendirilen Özgür Yankaya bu sezon ilk kez bir Konyaspor maçında düdük çalacak.  Yankaya, son olarak 2010-2011 sezonunun 34. ve son hafta maçında deplasmanda 2-0 kaybettiğimiz Galatasaray mücadelesini yönetmişti. Konyaspor-Kasımpaşa Bank Asya 1.Lig Play-Off ilk maçında Özgür Yankaya'nın yardımcılıklarını Ankara'dan Mustafa Sönmez ve Trabzon'dan Bahtiyar Birinci yaparken, maçın dördüncü hakemi İzmir'den Hüseyin Sabancı.

SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri