Hazineye ait çok sayıda tüfek tanesi 3 bin liradan satışa çıkarıldı! Listede Konya detayı

Türkiye'de kamu kurum ve kuruluşlarının satış ihalelerine bir yenisi daha eklendi. Son olarak hazineye ait çok sayıda tüfek satışa çıkarıldı. Bahsi geçen bu tüfeklerin çoğunun Konya üretimi olması dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye'de son aylarda kamu kurum ve kuruluşlarının ihale ile satışları gündemden düşmüyor. İstanbul, Ankara, Kocaeli, Bursa, Eskişehir, Konya, Antalya ve Adana en çok ihaleyle satışın yapıldığı illerin başında geliyor. Satışların büyük kısmı gayrimenkullerden oluşuyor. Özellikle hazineye ait arsa ve tarlaların satılıyor olması tepkilere neden oluyor.

Zaman zaman farklı satışlara da imza atılıyor. Son olarak hazineye ait çok sayıda yivsiz av tüfeğinin satılacağı duyuruldu. Amasya Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün ihale ilanında 65 adet yivsiz av tüfeği, ekonomik ömrünü doldurmuş 3 araç ve 22 adet hurda muhtelif araç satışının yapılacağı duyuruldu.

Listede yer alan av tüfeklerinin çoğunun Konya'daki fabrikalarda üretilmiş olması dikkatlerden kaçmadı. Beyşehir'in Huğlu ve Üzümlü Mahallelerindeki fabrikalarda üretilen tüfekler de listede yer aldı. Bahsi geçen tüfeklerin satış fiyatı ise 3 bin lira olarak belirlendi. İhale sonucunda en yüksek teklifi verenler tüfekleri satın alacak.

İşte satışa çıkarılan tüfeklerin listesi:

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri