Hayvancılık Fuarı ‘euro Tier 2014’ Açılıyor

Almanya'nın Hannover şehrinde iki yılda bir düzenlenen ve alanında dünyanın önemli ihtisas fuarlarından olan uluslararası ticari hayvancılık fuarı “Euro Tier 2014” bu yıl 11 – 14 Kasım 2014 tarihleri arasında Hannover Fuar Alanı'nda...

Almanya'nın Hannover şehrinde iki yılda bir düzenlenen ve alanında dünyanın önemli ihtisas fuarlarından olan uluslararası ticari hayvancılık fuarı “Euro Tier 2014” bu yıl 11 – 14 Kasım 2014 tarihleri arasında Hannover Fuar Alanı'nda gerçekleşecek. Fuarda genel olarak modern çiftçilik sistemleri, yem sanayii, besi hayvancılığı ve bu alandaki makine ve ekipmanlar teşhir ediliyor. Ayrıca hayvancılık sektörünün geleceği ile ilgili birçok toplantı, seminer ve sempozyumların düzenlenmesi öngörülüyor.

Uluslararası niteliği yüksek olan “Euro Tier” fuarında bu yıl 50 ülkeden 2 bin 235 katılımcı firmanın en yeni ürünlerini sergilemesi bekleniyor. Bir sanayi ve tarım ülkesi olan Türkiye'deki firmalar için bu fuar büyük önem taşıyor. Bu yılki fuara Türkiye'den 49 firma katılacak. Türkiye katılımcı sayısı bakımından 50 ülke arasında sekizinci sırada yer alıyor.

Fuara 150 binin üzerinde ziyaretçinin geleceği, bunun üçte birini ise yurt dışından gelecek ziyaretçilerin oluşturacağı tahmin ediliyor. Türkiye'den fuara katılacak firmalar ağırlıklı olarak, İstanbul, Adana, Konya, Çorum Aksaray, Çorlu, Kahramanmaraş, İzmir, Aydın, Ankara, Tekirdağ, Sakarya, Bursa, Burdur, Sinop, Kayseri gibi illerden geliyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri