Hayvancılığı teşvik edeceğiz

Seçmeniyle bir araya gelmeye devam eden Saadet Partisi Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen, KONET ve Hayvan Pazarında besicilerle bir araya gelerek tarım ve hayvancılıkta üretime teşvik vereceklerini söyledi.

Şen, “Bizler görev yaptığımız dönemde besici vatandaşlarımıza nasıl yardımcı olduysak şimdi de, tarım ve hayvancılıkla üretime teşvik, alt yapı ve teknik hizmetlerin belediyemizce temin edilecektir” dedi.

Besicilerden büyük ilgi gören Mehmet Şen, ziyaretlerinde yüzde yüz oy sözü aldı. 2004 yılında yapılan yerel yönetim seçimlerine de değinen Mehmet Şen, “2004 yerel seçimlerinde bildiğiniz gibi ulusal basın Türkiye’deki bütün televizyonlar sanki 3 parti varmış gibi başka partileri göstermediler. Ama şunu iyi biliyorsunuz ki Saadet Partisi halkın kendisidir” şiklinde konuştu.

“Karatay’da ikamet eden iki çeşit besici vatandaşımız bulunmaktadır. Bunlardan birincisi küçük çapta, etinden, sütünden yararlanan vatandaşımız vardır, ikincisinde ise büyük çapta ticaretle ilgilene vatandaşımız” diyen Şen, “Bizler görev yaptığımız dönemde besici vatandaşlarımıza nasıl yardımcı olduysak şimdide, tarım ve hayvancılıkla üretime teşvik, alt yapı ve teknik hizmetlerin belediyemizce temin edilecektir. Bizim, gerek belediye hizmetlerimizde gerekse hükümette bulunduğumuz dönemlerde vatandaşımıza nasıl destek verdiğimizi sizler çok iyi biliyorsunuz” diye konuştu. Kendi yönetim dönemlerinde vatandaşla görüşmeden hiç bir şey yapmadıklarını ifade eden Şen, “Çünkü belediyenin asıl sahibinin halk olduğunu, Allah’ın izni ile 30 Mart’tan sonra Karatay’ımızda, belediye-halk dayanışmasının gerçekleşeceğini aktardı.

İktidarın ve mevcut belediyelerin hayvancılığı ve besiciliği tamamıyla öldürdüğünü dile getiren Mehmet Şen, son olarak şunları söyledi: “Sizler öncelikle 29 Mart seçimlerinde Saadet Partisine oy vereceksiniz. Sonra 2011 yılında yapılacak genel seçimlerde Saadet Partisi’ni iktidara getireceksiniz. Ondan sonra 54. hükümet zamanında nasıl ekinleriniz ve ürünleriniz para ettiyse yine bizim iktidarımızda refaha kavuşacaksınız.” 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri