Haydi Üniversite

Bu sezon gözünü Play-Offa diken Üniversitespor, bugün Beşiktaş karşısında galibiyet hedefliyor
BEKO Basketbol Ligi’nde bu sezon gözünü Play-Off’a diken temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi’nde büyük gün geldi çattı. Sarı-mavililer bugün 11.hafta karşılaşmasında saat 17.00’de Beşiktaş Cola Turka ile karşılaşacak. Mücadele 19 Mayıs Spor Salonu’nda başlayacak. Mersin ve Oyak mağlubiyetleriyle sarsılan, iki haftalık galibiyet hasretine bugün vermek isteyen temsilcimizde moraller yerinde.
Hafta içinde Beşiktaş maçının ilk hazırlığına parmağındaki rahatsızlık nedeniyle katılamayan Ufuk Kaçar’ın iyileştiği ve bugünkü karşılaşmada forma giyebileceği ifade edildi. Önceki gün Berkay Salihlioğlu’nun takımdan ayrılması üzerine Genç Selçuk Üniversiteliler’de başarı ile forma giyen Eren Özteke’yi alt yapı kontenjanından A takıma alan yönetim bu oyuncudan çok şey bekliyor. Genç Üniversiteliler takımındaki performansıyla parmak ısırtan Eren’in Coach Cengiz Karadağ’ın görev vermesi halinde bugünkü Beşiktaş karşılaşmasında süre alabileceği belirtildi.  Mersin maçında seyirciden yoksun mücadele eden Oyak karşılaşmasında ise hakem triosunun kurbanı olan Üniversitesporda oyuncular ve yönetim Beşiktaş karşılaşmasından galibiyet bekliyor. Sezon başında oynadığı basket ile adından sıkça söz ettiren sarı-mavililer bugün Beşiktaş karşısına yeni bir destan yazmak için çıkacak.
KARADAĞ: GALİBİYETE KİLİTLENDİK
Üniversitespor’un başarılı çalıştırıcısı Cengiz Karadağ, Beşiktaş karşısında galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini söyledi. Takımının galibiyete hazır olduğunu vurgulayan Karadağ, “İki haftadır kötü gidişe son verip bugün kazanacağımıza inanıyorum. Mersin maçında seyircinin eksikliğini hissettik. Oyak maçında ise hakem kurbanı olduk ama bunların hepsi geride kaldı. Bugünkü Beşiktaş maçına sadece kazanmak için hazırlandık” diye konuştu.
Karadağ, Genç Üniversitelilerde geçen yıl başarı ile forma giyen Emre Özteke hakkında şunları söyledi:
Emre tam istediğim özellikte bir oyuncu. Onu yakından takip ediyorduk. Bundan sonra hep birlikte Üniversitespor’un başarısı için çalışacağız. Ona Beşiktaş karşılaşmasında görev verip vermeyeceğim karşılaşma saatinde belli olacak” 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri