Haydi Şeker sıra Tarsus’ta

Şanlıurfasporu uzatmalara giden maçta 3-2 mağlup eden Şekerspor, bugün Tarsus İdmanyurdu ile final vizesi alabilmek için karşılaşacak.

Karşılaşma saat 17:00’de Ankara Cebeci İnönü Stadı’nda başlayacak. Karşılaşmayı Erbay Aldemir yönetecek. Aldemir'in yardımcılığını Volkan Akçit ve Erdem Gökalp yapacak. Maçın 4. hakemi ise Polat Mersin.

Şanlıurfaspor karşısında ilk yarıda rahat bir oyun çıkaran yeşil-beyazlılar 8. ve 11.dakikalarda Uğur Yanıkdemir’in attığı gollerle öne geçmesine rağmen 10 kişi kalan rakibinden 4 dakikada 2 gol yiyince uzatma dakikalarında bir hayli sıkıntı yaşadı. Oyuna 77.dakikada Emre Köksal’ın yerine dahil olan Faruk Temel 96.dakikada penaltıdan attığı golle takımına turu getirdi.
KARTAL: FİNALİ İSTİYORUZ
Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Şanlıurfaspor karşısında oyuncularının son bölümlerde rehavete kapılmasına rağmen işi tekrar ciddiye aldıklarını ve tur atladıklarını söyledi. Urfaspor karşısında en zor maçlarını oynadıklarını, rakip takımdan oyuncu atıldıktan sonra oyuncularının karşılaşmaya bitti gözüyle baktıklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı şunları söyledi:
“Takımdaki birçok oyuncu ilk defa Bank Asya 1.lig için eleme maçı oynuyor, futbolcu psikolojisini de buna katarsak maça bitti gözüyle baktılar, ancak uzatma dakikalarında tekrar toparlanarak işi ciddiye aldıklarını gösterdiler ve kazanmasını bildiler. Artık bugün oynayacağımız Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasını düşünüyoruz. Urfa kaliteli ve gençlerden oluşan bir takımdı. Tarsus daha tecrübeli. Yıllardır bu ligde mücadele ediyorlar ve ligi tanıyorlar. İyi bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Zor bir maç olacak ama kazanarak finale yükselen takım biz olmak istiyoruz”
ERENCE: KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ
Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise Şanlıurfaspor’u yenerek Bank Asya 1.Lig’e bir adım daha yaklaştıklarını söyledi. Şanlıurfaspor karşısında futbolun 90 dakika olduğunu gördüklerini belirten Erence, “İyi başladığımız karşılaşmanın son bölümlerinde sıkıntı yaşadık. Kalemizde beklemediğimiz bir gol gördük. Ancak uzatma dakikalarında Faruk ile maçı kazanmasını bildik. Eleme maçlarına baktığımızda her takım zor, grup liderleri ile mücadele ediyoruz. Şanlıurfaspor’un da maçı bırakmaması son ana kadar mücadele etmesi bunu gösterdi. Bugün Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacağız. Tarsus da yükselme grubunda Bank Asya vizesini kaçırmıştı. Onlar da Bank Asya’yı hedefliyorlar. Ama biz daha çok istiyoruz. Tarsus İdmanyurdu karşısında inanarak ve isteyerek mücadele ederek finale çıkmayı istiyoruz” dedi.
UĞUR, ŞEKER’E HAYAT VERDİ
Şanlıurfaspor’u geçerek Bank Asya 1.Lig’e yükselmek için önemli bir engeli aşan Şekerspor’da Uğur Yanıkdemir maçın 2 golünü atarken, sergilediği mücadele ile takımın önemli oyuncularından biri olduğunu gösterdi. Kartalspor’da başarılı performasından sonra Giray Bulak tarafından aylarca kadro dışı bırakılan Uğur, Şekerspor’da yeniden hayat buldu. Yeşil-beyazlı takıma geldiğinde maç eksiğini kapatan Uğur, Şanlıurfaspor karşılaşmasında ilk 11’de yer buldu. Erken dakikalarda attığı golle takımını rahatlatan Uğur, 90 dakika oyunda kaldı.
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri