Haydi Konyaspor gaz kesme

Arabam.com Konyaspor Süper Lig’in 5. hafta maçında deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak. 

Süper Lig’de geride kalan 4 haftada kalesinde gol görmeyen Arabam.com Konyaspor sezonun 5. hafta maçında deplasmanda  Giresunspor ile karşılaşacak.  Çotanak Spor Kompleksi’nde oynanacak mücadele saat 21.45’de başlayacak

Karşılaşmayı Zorbay Küçük yönetecek. Mücadelede Küçük’ün yardımcılıklarını  Bahtiyar Birinci ve Ali Tuna yaparken karşılaşmanın 4. hakemi Ozan Ergün olacak.

HEDEF SERİYİ SÜRDÜRMEK 

Sezona iyi bir başlangıç yaparak geride kalan 4 haftada kalesinde gol görmeyen ve 8 puan toplayan Konyaspor Giresunspor deplasmanında da bu seri sürdürmek istiyor. Yeşil-beyazlı ekipte kırmızı kart cezalısı Adil Demirbağ’ın yerine stoperde Uğurcan Yazğılı’nın oynaması bekleniyor.  Amilton ve Oğulcan’ın sakatlıkları devam ederken Endri ve Mihalacak’ın durumları maç saatinde belli olacak. Yeni transfer Mame Diouf’un maç kadrosunda olup olmayacağı ise Palut ile oyuncunun görüşmesi sonrası netlik kazanacak.  Oyuncu kendini hazır hissettiği takdirde maçın geniş kadrosunda yer alması bekleniyor. 

KONYASPOR SÜPER LİG TARİHİNE GEÇEBİLİR 

Süper Lig'in ilk dört haftasında gol yemeyen Konyaspor (2G 2B), kulüp tarihinin en uzun serisini tekrarlamak istiyor (Mart-Nisan 2018 arasında). Kulüp tarihinde ilk kez bir sezonun ilk dört maçında kalesini gole kapatan Konyaspor, 2001/02'den (İstanbulspor) bu yana ilk beş karşılaşmada rakiplerine gol izni vermeyen ilk takım olmak için sahaya çıkacak.

SPOR SERVİSİ 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri