Haydi Konya maça

Konyaspor saat 14.00'de Akhisar Gençlik'i konuk edecek. Erken final olarak nitelendirilen maçta Konya tek yürek olacak. Yönetim tribünlerin dolması için seferberlik ilan etti
Konyaspor saat 14.00'de Akhisar Gençlik'i konuk edecek. Erken final olarak nitelendirilen maçta Konya tek yürek olacak. Yönetim tribünlerin dolması için seferberlik ilan etti.
 

TFF 1. Ligde derbi haftası. Konyaspor, lig ikincisi Akhisar Gençlik’i konuk ederken, haftanın bir diğer önemli maçı da İstanbul’da Kasımpaşa ile lider Elazığspor arasında yapılacak. Konya Atatürk stadında oynanacak Konyaspor-Boluspor maçı saat 14.00’de başlayacak. TRT Anadolu ve Konya Televizyonu tarafından naklen yayınlanacak maçta Tolga Özkalfa düdük çalacak. Özkalfa'nın yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Ahmet Şimşek yaparken, maçın dördüncü hakemi Mehmet Fatih Gökçe.

Ligde ilk iki sırada yer alarak Süper lige direkt çıkmayı amaçlayan Konyaspor’da, kendisi gibi 52 puanlı Akhisar Gençlik ile yapılacak maçın planları galibiyet üzerine yapıldı.  Yeşil-beyazlı takımda önemli bir eksik yok. Önceki gün trafik kazası geçiren ve sol ayak bileğinde doku zedelenmesi olan Gökhan’ın tedavisi sürdürülmekte. Cuma günü ve dün yapılan antrenmanlarda dinlendirilen Gökhan büyük bir olasılıkla takımdaki yerini alacak. Gökhan oynamaması halinde Teknik adamlar, Ertuğrul’un durumuna göre bu mevki’de muhtemelen Recep’e görev verecekler. Konyaspor bugünkü maça şu 11 ile çıkacak: Pawelek-Tolga, Selim, Erdinç, Abdullah- Perez, Serkan- Gökhan (Recep), Ertuğrul, Ali Dere- Robak.

Konyaspor ile Akhisar arasında bugün yapılacak maçta seyirci rekoru kırılması beklenmekte. Yöneticiler, Konyaspor’a gönül veren tüm Konyalılar’ı maça davet ederek destek istediler. Futbolseverlere karşılaşmayı kale arkası tribünlerden 1, maraton ve yeni yeşil tribünden 5 ve kapalı tribünden 20 TL ödeyerek izleyebilecekler. Konuk takım taraftar bilet ücretleri de 5 TL olarak belirlendi. Kapalı tribün A blok ise yine bayan ve çocuklar için ayrıldı. Konyaspor ile Akhisar Gençlik, bugün ikinci kez karşı karşıya gelecekler. Ligin ilk yarısında Akhisar’da yapılan maç 1-1 berabere sonuçlanmıştı. Hakem Tolga Ölkalfa, Konyaspor’un bu sezon ilik maçına çıkacak. Özkalfa, geçen yıl Antalya’da oynanan ve Konyaspor’un 1-0 yenildiği maçta düdük çalmıştı.

1. LİG’İN ZİRVESİNDE FIRTINA KOPACAK

TFF 1. Lig’e 30. hafta maçları dün oynanan Kayseri Erciyesspor-Göztepe ve Bucaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçları ile başladı. Lig’in zirvesi için mücadele eden 4 takım bugün birbiri ile kıyasıya bir yarış içinde olacak. 53 puanlı lider Elazığspor, 52 puanla 3. sırada bulunan Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak. 52 puanlı diğer iki takım ise bugün kozlarını Konya’da paylaşacak. Lig’in 4. sırasında bulunan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, 2. sırada bulunan Akhisar Belediye Gençlik’i konuk edecek. Lig’de ayrıca bugün 4 karşılaşma daha oynanacak. Maçların tamamı aynı saatte yapılacak. Zorlu hafta yarın oynanacak tek maçla tamamlanacak. 1. Lig’de 30. hafta maçlarının programı şöyle: Bugün: 14.00 Konyaspor-Akhisar Belediyespor (Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk) 14.00 Denizlispor-Giresunspor (Denizli Atatürk) 14.00 Kasımpaşa-Elazığspor (Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan) 14.00 TKİ Tavşanlı Linyitspor-Adanaspor (Tavşanlı Ada) 14.00 Kartalspor-Boluspor (Kartal) 14.00 Çaykur Rizespor-Sakaryaspor (Yeni Rize Şehir) Yarın: 20.00 Karşıyaka-İstanbul Güngörenspor (Alsancak)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri