Haydi Kartalım İTÜ’yü yenelim

Selçuklu Basket bugün İstanbul’da İTÜ Basket ile karşı karşıya gelecek. İstanbul Adalet Turan Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 14.00’te başlayacak. Karşılaşmayı hakem Tahsin Kuzu, Umut Özgün Ergün ve Emir Can Özkan üçlüsü yönetecek.

PRİMLER MORALLERİ YÜKSELTTİ

Ligde son 2 maçını kazanan mavi-beyazlı ekipte maç öncesi dağıtılan prim moralleri yükseltti. Türkiye Basketbol 1. Lig’inde (TBL) play-off mücadelesi veren Selçuklu Basket, ligin 13. haftasının açılış maçında bugün deplasmanda İTÜ Basket le karşılaşacak. Mavi-beyazlı ekip, dün maç için hava yolu le İstanbul’a gitti. 2 gün önceden İstanbul’a giden Selçuklu Kartalı, dün maçın oynanacağı salonda son antrenmanını gerçekleştirip kampa girdi.

SARUHAN’IN DURUMU MAÇ SAATİ BELLİ OLACAK

Temsilcimizde dizinden sakatlığı bulunan ve son 3 maçta forma giyemeyen kaptan Alper Saruhan’ın belirsizliği devam ediyor. Bireysel olarak çalışan deneyimli kısa forvetin, son durumu maç günü kesinlik kazanacak. Geride kalan 12 haftada 7 galibiyet ve 5 yenilgi ile 8. sırada yer alan temsilcimiz, kendisiyle aynı galibiyet ve yenilgi sayısında olan İstanbul ekibi karşısında kazanarak çıkışını sürdürmek amacında. 3 maçlık yenilgi serisi sonrası ligde son 2 maçını kazanan ve yenden yükselişe geçen Selçuklu Basket’te dağıtılan prim maç öncesi moraller daha da yükseltti. Yönetim, lider Karesispor karşısında alınan galibiyetten ötürü takıma çift prim verdi. Teknik heyet ve oyuncular bu parayla bir nebze de olsa rahatladı. Birikmiş alacakların ise bu ayın içinde verilmesi umut ediliyor. Bu noktada gözler Selçuklu Beledyesi’ne çevrildi. Belediye yetkilileri, daha önce Ocak ayı ortasında takıma ödeme sözü vermişti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri