Haydarpaşa Numune Hastanesinin Acil Servisinde Hayat Normale Döndü

Ebola virüsü şüphesiyle bir süre kapatılan Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisi, hasta kabulüne tekrar başladı. Ebola virüsü şüphesiyle hastaneye getirilen kimliği belirsiz şahsın tedavisinin ise sürdüğü öğrenildi.Akşam...

Ebola virüsü şüphesiyle bir süre kapatılan Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisi, hasta kabulüne tekrar başladı. Ebola virüsü şüphesiyle hastaneye getirilen kimliği belirsiz şahsın tedavisinin ise sürdüğü öğrenildi.

Akşam saatlerinde şehir hatları vapurunda baygın halde bulunan kimliği belirsiz yabancı uyruklu erkek şahıs, ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilmişti. Ebola virüsü şüphesiyle hastanenin acil servisi bir süre kapatılarak boşaltılmıştı. Yaklaşık 2 saat süre kapatılan hastanenin acil servisi hasta kabulune tekrar başladı. Ebola şüphesiyle gelen hastanın ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Ebola virüsü şüphesiyle panik yaşayan hastane çalışanları ve hasta yakınlarının ise maske takmaya devam ettiği görüldü. Hastanın durumuna ilişkin hastane yönetiminden herhangi bir açıklama yapılmadı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri