Hayatını kaybedenler toprağa verildi

Konya'da dün düğüne gidenleri taşıyan minibüsün köprü yapımı için kazılan çukura düşmesi sonucu ölen 5 kişi, toprağa verildi.

Cenaze aracıyla memleketleri Konya'nın Seydişehir ilçesine bağlı Kozlu köyüne getirilen Fevzi Güzel (18), Hasan Uğurlu (18) ve

Mehmet Karaca'nın (50) cenazeleri, köy meydanında bir süre bekletildi.

Kozlu Camisi'nde kılınan namazın ardından Güzel, Uğurlu ve Karacan'ın cenazeleri gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenaze namazına siyasi partilerin temsilcileri, belde belediye başkanları ve ölenlerin yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kazada hayatını kaybeden Hasan Uğurlu'nun babası Mehmet Uğurlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, epilepsi hastası olan oğlunun vücudunun yüzde 70'inin yandığını, bu yüzden ilk etapta teşhis edemediklerini ifade eden baba Uğurlu, oğlunu ikinci kez yaptığı teşhiste kollarından tanıdığını bildirdi.

Gözyaşlarına hakim olamayan baba Uğurlu, acılarının büyük olduğunu söyledi.

Kazada, hayatını kaybeden Müşerref Kaya (35) ile akrabası olduğu öğrenilen Saliha Kaya'nın (35) cenazeleri ise kent merkezinde Hacıveyis Camisi'nde kılınan namazın ardından Üçler Mezarlığı'nda toprağa verildi.
    
Annelerini son yolculuğuna uğurladılar
    
Cenaze namazında Saliha Kaya'nın oğlu Mehmet (6) ile kazada yaralanan kızları Şerife (17) ve Şevval (13) de hazır bulundu.

Cenaze törenine tekerlekli sandalyeyle katılan Şerife Kaya, gözyaşlarına hakim olamazken, küçük Mehmet'in her şeyden habersiz annesinin tabutuna bakması yürekleri dağladı.

Gevrekli beldesine düğüne gidenleri taşıyan Mehmet Karaca yönetimindeki minibüs, dün akşam Seydişehir-Konya karayolunun 31. kilometresinde köprü inşaatı için açılan çukura düşmüş, kazada Karaca ile Müşerref Kaya, Hasan Uğurlu, Fevzi Güzel ve 8 aylık hamile olduğu öğrenilen Saliha Kaya hayatını kaybetmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri