‘Hayata hazırlık için kendinizi geliştirin’

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Konya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Kariyer Buluşmaları” kapsamında “Yerel Yönetimler ve Gençlik” programında gençlerle buluştu. 

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Konya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Kariyer Buluşmaları”na katıldı. 

Başkan Hasan Kılca, proje kapsamındaki “Yerel Yönetimler ve Gençlik” programında tecrübelerini ve çalışmalarını MTTB’li gençlerle paylaştı. Başkan Hasan Kılca, gençlerin hayata hazırlanmaları, iyi bir eğitim almaları ve kendilerini geliştirebilmeleri adına gençlere önemli tavsiyelerde bulundu. 

MTTB Konya İl Başkanı Muhammet Enes Kulu, Karatay Belediyesi’nin özellikle eğitim ile gençlere yönelik önemli çalışmalar yaptığının altını çizerek bu konudaki gayret ve hassasiyetleri dolayısıyla Başkan Hasan Kılca’ya teşekkür etti. 

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da, programda gençlerle bir araya geldiği için büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. 

YAŞAM HER ZAMAN BİR MÜCADELEDİR

Gençlerin her bakımdan hayata hazırlanabilmesi ve başarılı olabilmesinin öneminden de bahseden Başkan Hasan Kılca gençlere; “Hayata hazırlanabilmeniz adına her zaman kendinizi ekstra donelerle geliştirin ve yetiştirin. Gelecekte bugün yaptığınız tüm bu çalışmalar ve gayretlerin karşılığını alacaksınız diye düşünüyorum. Çünkü hayat her zaman bir mücadele. Tüm mücadeleler de sizleri hem daha iyi biri yapacak hem de sizleri pişirecek ve sizlere tecrübe kazandıracak. Her zaman başta Allah’a iyi bir kul, peygamberimize ümmet, aileniz ve çevrenize iyi bir insan olmanın çabasında olun” tavsiyelerinde bulundu. 

Karatay’a ve hemşehrilerine hizmet ettiği için gururlu olduğunu ifade eden Hasan Kılca, çocuklar ve gençlere ayrı bir önem verdiğini kaydetti. 

Karatay Kent Konseyi, Karatay Gençlik ve Kadın Meclislerinin çalışmalarından da söz eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Kent Konseyi’nin çok önemli çalışmalara imza attığını ifade etti. 

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri