''Hayalim Gerçek Olsun'' projesi

Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, gelir seviyesi yeterli olmadığı için çocuklarının isteğini yerine getiremeyen aileleri ve çocuklarını sevindirmek adına, ''Hayalim Gerçek Olsun'' projesini başlat
Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, gelir seviyesi yeterli olmadığı için çocuklarının isteğini yerine getiremeyen aileleri ve çocuklarını sevindirmek adına, ''Hayalim Gerçek Olsun'' projesini başlattı.
     Proje hakkında bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, yaptığı açıklamada, gelir seviyesi düşük veya kalabalık ailelerin, çocuklarının bazı ihtiyaçlarını karşılayamadıklarını, bu yüzden anne ve babaların, çocuklarının isteklerini yerine getiremedikleri için mutsuz olduğunu belirtti.
     Çocukların, toplumun ortak değeri ve Türkiye'nin yarınları olduğu bilincini topluma aşılamayı hedeflediklerini belirten Şişman, şunları kaydetti:
     ''Çocuklarımızın moral ve motivasyonunu artırmak, toplum içinde yardımlaşma ve dayanışma duygusunu pekiştirmek, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi aileleri belirleyip, yetkililerle işbirliği yaparak onların ihtiyaçlarının giderilmesini sağlamak temel amacımızdır. İlçemizde bulunan tüm ilk ve orta dereceli okullarda öğrenim gören öğrencileri kapsayan projemiz, bir yıl boyunca devam edecektir. Çocukların isteyip de bir türlü sahip olamadığı herhangi bir ihtiyacını hiç beklemediği bir anda karşılamak, onların vatanına, milletine yararlı bir insan olarak yetişmesini sağlayacaktır.'' 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri