Havzanspor ter attı

2. Amatör Küme C Grubunda şampiyonluğu garantileyen ve 8 maçını da kazanan Havzanspor 9. maçında Hilalspor ile berabere kalarak ilk puan kaybını yaşadı

2. Amatör Küme C Grubunda şampiyonluğu garantileyen ve 8 maçını da kazanan Havzanspor 9. maçında Hilalspor ile berabere kalarak ilk puan kaybını yaşadı.

Futbol Amatör Küme C Grubunda şampiyonluğu garantileyen Havzanspor, Hilalspor ile karşı karşıya geldi. Şehit Muharrem Samur Sahasında oynanan mücadele 0-0 sona erdi. Havzanspor kalan maçlarını da kazanarak hiç puan kaybı yaşamadan sezonu tamamlamak hedefi ile maça çıkarken Hilalspor ise grup 2.’si olarak sezonu tamamlayarak Play-Off maçlarına katılma hakkı elde etmek istiyordu. Maçın sonu düdüğü çaldığında ise iki takımda istediğini alamadan sahadan ayrıldı. Havzanspor ilk puan kaybını yaşarken Hilalspor ise aldığı 1 puanla 3. sırada kaldı. Altınekinspor’un da berabere kalması sarı-lacivertli ekibin Play-Off umutlarını devam ettirdi.  Şehit Muharrem Samur Sahasında oynanan karşılaşmaya iki ekipte ortada futbolla başladı.

Havzaspor ilk yarıda bulduğu bir çok pozisyondan yararlanamadı. Geride kalan haftada şampiyonluğu garantilemenin verdiği rahatlıkla mücadele eden  Havzanspor ilk yarıda aradığı golü bulamadı. Hilalspor ise bulduğu cılız ataklarla rakip kalede gol aradı. Ancak sarı-lacivertli ekipte gol bulamayınca devre 0-0 sona erdi. 2. yarıda da iki ekip ilk yarıdaki futbollarını oynadı. Havzanspor forvetleri rakip kalede bulduğu bir çok gol pozisyonunu cömertçe harcarken maçın son dakikalarını sıkıntılı geçirdi. Maçın sonuna doğru Hilalspor Havzanspor kalesinde daha tehlikeli ataklar geliştirmeye başladı. Ancak Hilalspor forvetleri de Havzanspor gibi pozisyonları cömertçe harcadı. Karşılaşma başladığı şekilde golsüz sona erdi.

SPOR SERVİSİ

SAHA: Şehit Muharrem Samur

HAKEMLER: Erhan Işık, Şaban Karaderili, Ümit Aslan

HAVZANSPOR: Haydar, Hamza, Ethem, Ali, İsmail, İlhan, Uğur, Seyit, İsmet, Gökalp, Şükrü

KONYA HİLALSPOR: Süleyman, Ahmet Çetinkaya, Ahmet Sözüer, Fahrettin, Orhan, Mevlüt, Adem, Gökhan, Ahmet, Mustafa Dahancı, Mustafa Sağlam    

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri