Havzan, Büyükşehir’i 6-2 ile geçti

2 Nolu Saha’da B Grubu’na dahil oynanan maçta Havzanspor, Konya büyükşehir Belediyespor’u 6-2 mağlup etti.
U 13 Ligi’nde heyecan dün oynanan karşılaşmalarla devam etti. 2 Nolu Saha’da B Grubu’na dahil oynanan maçta Havzanspor, Konya büyükşehir Belediyespor’u 6-2 mağlup etti. Maçın ilk yarısına Büyükşeir golle başladı. Büyükşehir 3. dakikada Mehmet Dalkıran ile 1-0 öne geçti. Havzan, bu gole 8. dakikada Devrim ile cevap verdi ve durumu 1-1’e getirdi. 13. dakikada İsmail ile öne geçen Havzan, 20. ve 25. dakikalarda Ferudun ile bulduğu gollerle ilk yarıyı 4-1 önde tamamladı. İkinci yarıya 35. dakikada Mücahit ile bulduğu golle başlayan Büyükşehir durumu 4-2’ye getirdi ve umutlandı. Ancak bu gole cevap vermekte gecikmeyen Havzan, 46 ve 54. dakikalarda İhsan’ın attığı gollerle skoru ilan etti. Havzan karşılaşmadan 6-2 galip ayrıldı.
 
SAHA: 2 Nolu
HAKEM: Hasan Çotak
HAVZANSPOR: Yusuf, Ömer, Burak, Ahmet, Fırat, Kadir, Kadir Bordan, Devrim, Ferudun, İslam, Mehmet.
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Mehmet Kural, İbrahim, Caner, Mehmet Dalkıran, Muhammet, Ali, Mücahit, Hasan Hüseyin, Alihan, Semih, Mehmet Ali (Furkan).
GOLLER: Dk 8 Devrim, Dk 13 İsmail, Dk 20, 25 Ferudun, Dk 46, 54 İhsan (Havzanspor). Dk 3 Mehmet Dalkıran, Dk 35 Mücahit ( Büyükşehir Belediyespor).

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri