Havan Mermisi Sınırı Aştı: 3 Yaralı

IŞİD terör örgütü ve PYD/YPG arasında Kobani'de süren çatışmalarda sınırı aşan havan mermileri Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine isabet etti. Bir eve isabet eden Havan mermisi 3 kişinin yaralanmasına sebep oldu. Suriye'nin Rakka kentine bağlı...

IŞİD terör örgütü ve PYD/YPG arasında Kobani'de süren çatışmalarda sınırı aşan havan mermileri Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine isabet etti. Bir eve isabet eden Havan mermisi 3 kişinin yaralanmasına sebep oldu.

Suriye'nin Rakka kentine bağlı Kobani ilçesine 3 koldan saldıran IŞİD terör örgütü ile Kürt guruplar arasında çatışmalara giderek şiddetleniyor. Çatışmalar sınıra yaklaştı. Akşam saatlerinde 3 havan mermisi sınırı aşarak Türkiye topraklarına düştü. İki havan mermisi boş araziye düşerken bir tanesi Alanyurt Mahallesi'nde bir eve isabet etti. Yaralı 3 kişinin özel araçlarla Suruç Devlet Hastanesine kaldırıldığı bildirildi.

Olay yerine sevk edilen jandarma ise bölgenin boşaltılması için uyarı anonsu yaptı. Bu arada havan mermisinin hangi guruptan geldiği araştırılıyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri