Havalimanında Okul Yoğunluğu

Türkiye genelinde okulların yarın açılması nedeniyle tatilcilerin dönüş yolculuğu da başladı. Hava yolunu tercih eden çoğu tatilci, Atatürk Havalimanı'nda yoğunluk yaşanmasına neden oldu.Okulların başlayacak olması nedeniyele tatile...

Türkiye genelinde okulların yarın açılması nedeniyle tatilcilerin dönüş yolculuğu da başladı. Hava yolunu tercih eden çoğu tatilci, Atatürk Havalimanı'nda yoğunluk yaşanmasına neden oldu.

Okulların başlayacak olması nedeniyele tatile giden vatandaşlar dönerken Atatürk Havalimanı'nda ki yoğunlukta devam ediyor. Yoğunluk havaalanı dışındaki trafiği de etkiledi. Atatürk Havalimanı'nda yakınlarını almak için gelen araçlar yoğunluk nedeniyle uzun kuyruklar oluşturdu.

Eğitimin yarın başlayacak olması tatilde olan öğrenci ve velileri de heyecanlandırdı. Duygularını açıklayan bazı öğrencilerden kimisi okulu özlediğini kimisi de arkadaşlarını özlediğini belirtti. Düşüncelerini aktaran ilkokul 3. sınıf öğrencisi, “Hem mutluyum ama o kadar da değilim. Dersleri de özlemedim. Bir tek arkadaşlarımı özledim.” dedi.

Öğretmen değişiklikleri ile bir öğrenci velisi ise, “Bizimkisi kolej öğrencisi, başladığı gibi mezun olacağı döneme kadar aynı öğretmenin götürmesi gerekiyor. Yarıda öğretmen değişmesi tabiki ister istemez etkileyecek”. diye konuştu.

4. sınıf öğrencisi Zehra da okulu, öğretmenini ve arkadaşlarını özlediğini belirterek yeni öğretmenlerine de yavaş yavaş alışacağını ifade etti. Zehra'nın babası da “Tatil bitti İstanbul’a geldik evimize. Tabi yarın okullar açılacak. Çok güzel bir tatil geçirdik. Evlatlarımızla beraber, ailemle beraber.” dedi.

Bazı öğrenciler de okulun başlayacağı için heyecanlı olduğunu ve yeni arkadaşlarıyla tanışacakları için sevinçli oldukduklarını söyledi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri