Havaliamında kaybolmak yok!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nın resmi uygulaması ISG, geçtiğimiz ay yayınlanan iPhone ve iPad kullanıcılarından sonra Android kullanıcılarının da cebine giriyor.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nın resmi uygulaması ISG, geçtiğimiz ay yayınlanan iPhone ve iPad kullanıcılarından sonra Android kullanıcılarının da cebine giriyor.

Google Play’deki yerini alan ISG hizmet uygulaması size Sabiha Gökçen’den hangi şehirlere ve saatlerde uçuş yapılabildiği hakkında bilgi veriyor ve acentaların web siteleri-telefon bilgilerine sunuyor. Uygulamanın sunduğu kolaylıklar arasında en dikkat çeken özellik ise, harita üzerinde saniye-saniye uçağınızın nerede olduğunu izleyebiliyor, hava ve yol durumunu görebiliyorsunuz. Detayların oldukça ayrıntılı sunulduğu ISG uygulamasında, uçuş saatleri, online Check-In, rötar durumu, iniş ve kalkış bilgilerini ‘push notifications’ sistemi sayesinde anlık olarak edinebiliyorsunuz.

Uygulama ile havalimanı içinde bulunan restoran, etkinlik, cafe, otopark fiyatlandırılmasını öğrenebilir, terminal haritasını inceleyebiliyorsunuz. Uygulamanın sunduğu hizmetler arasında, ulaşım, lounge alanları, otel, Duty Free hakkında bilgiler alabileceğiniz gibi, havalimanı içindeki tüm iletişim bilgilerine bir tıkla ulaşabiliyorsunuz.

Uçuş noktaları, çeşitli güncel havayolları haber-duyuruları ve kampanyalar hakkında bilgi alabileceğiniz ISG uygulaması, Türkçe ve İngilizce dil seçeneklerini de kullanıcılarına sunuyor. Uygulamayı buradan da

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri