Hava kirliliği sorunu çözülmeli

Demokratik Sol Partisi (DSP) Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vejdi Çınar, düzenlediği basın toplantısında seçim vaatlerini anlattı.
DSP Konya İl Teşkilatında düzenlenen basın toplantısına DSP Konya İl Başkanı Betül Öncü ve DSP Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Vejdi Çınar katıldı. Toplantıda konuşan Çınar, belediyenin çalışmalarını eleştirdi.  
Konya’nın havasının ve suyunun çok kirli olduğunu söyleyen Çınar, kentin havasını ve suyunu temizlemek için çevre politikasında Eskişehir modelini uygulayacaklarını aktardı. Başkan olduğu takdirde belediyeye 20 bin kişilik istihdam alanı oluşturacağını dile getiren Çınar, şeffaf bir başkanlık oluşturacağını ve belediyenin kapısını her kesime açacağını ifade etti. Çınar, öğrencilere ve asgari ücretle çalışanlara ücretsiz ulaşım olanağı sağlayacaklarını da kaydetti. Toplam 52 projesi olduğunu ifade eden Çınar, bu projelerini de zamanla açıklayacağını bildirdi. DSP Konya İl Başkanı Betül Öncü ise DSP Genel Başkanı Zeki Sezer’in pazar günü Konya’ya geleceğini ve saat 11: 00’de Rixos Otel’de düzenlenecek aday tanıtım toplantısına katılacağını söyledi.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri