Hatice Yalman dualarla defnedildi

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Lütfi Yalman, Din-Bir-Der Konya Şube Başkanı Abidin Yalman, Konya İl Müftü Yardımcısı Abdullah Yalman ve Konya Büyükşehir Belediyesi personeli Mustafa Yalman kardeşlerin annesi Hatice Yalman, dualarla defnedildi

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Lütfi Yalman, Din- Bir-Der Konya Şube Başkanı Abidin Yalman, Konya İl Müftü Yardımcısı Abdullah Yalman ve Konya Büyükşehir Belediyesi personeli Mustafa Yalman kardeşlerin annesi Hatice Yalman, kılınan cenaze namazının ardından Elmacı Mezarlığı’na defnedildi.

86 yaşında vefat eden Hatice Yalman 6 çocuk annesi idi. Merhume Hatice Yalman'ın cenaze namazını ise Konya İl Müftüsü Doç. Dr. Ali Öge kıldırdı.

Kılınan cenaze namazına Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, Saadet Partisi GİK Üyeleri Mehmet Karaman, Hüseyin Hacıabdullahoğlu ve Hasan Hüseyin Uyar, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, Konya Büyükşehir Eski Belediye Başkanı Mustafa Özkafa, Karatay Eski Belediye Başkanı Mehmet Şen, AGD Konya Şube Başkanı Ceylani Kılıç, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, Cansuyu Konya İl Temsilcisi İsmail Tozan ve çok sayıda kişi katıldı. Defin işleminin ardından Konya İl Müftü Yardımcısı ve Merhume Hatice Yalman’ın oğlu Abdullah Yalman da dua etti.

Merhaba Gazetesi olarak bizler de merhume Hatice Yalman’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Yalman ailesine sabırlar dileriz.

EYYÜB KARAKUZU

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri