Hatice Coşkun gümüşle dönüyor

Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü Kick Boksçusu Hatice Coşkun, Federasyonunun düzenlediği şampiyonadan 66 Kg. K1 kategorisinde kazandığı gümüş madalya ile dönüyor

Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü Kick Boks Takımı’nın başarılı ismi Hatice Coşkun, Eskişehir’de yapılan Kick Boks Klasman Belirleme K1 Cortact Türkiye Şampiyonası’nda gümüş madalya kazandı.

Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun 2011 Yılı Faaliyet Programı’nda yer alan 444 Profesyonel Kick Boks Klasman Belirleme K1 Contact Türkiye Şampiyonası 13-15 Mayıs 2011 tarihleri arasında Eskişehir Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı. Şampiyonaya birincilik hedefi ile katılan Konya İl Özel İdare Spor Kulübü Kick Boks Takımı’nın gelecek vaat eden sporcusu Hatice Coşkun gümüş madalya ile dönüyor. Coşkun, 66 Kg. K1’de oynadığı finalde ikincilik elde ederek, gümüş madalyanın sahibi oldu.

Güçlü rakibi karşısında iyi mücadele eden Hatice Coşkun’un bu şampiyonada gümüş madalyada kaldığını dile getiren Konya İl Özel İdare Spor Kulübü Kick Boks Takımı Antrenörü Mehmet Güçlü, “İlk kez profesyonel bir maça katılan sporcumuzun aldığı bu sonuç, kulübümüz ve sporcumuz adına gelecek vaat eden bir sonuçtur. Bize bugüne kadar destek veren Kulüp Başkanımız Hüseyin Eşgin ve yönetimine teşekkür ederiz” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri