Hatay'da kanaat önderleriyle bir araya geldi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, kanaat önderleriyle bir araya gelerek, "Bu yaraları bu milletin evlatları saracak, başkası sarmayacak. Bizim dostluğumuz, kardeşliğimiz, birliğimiz, beraberliğimiz ebedi." dedi.

Bakan Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile 6 Şubat'taki depremlerin etkilediği Hatay'daki faaliyetlerine devam ediyor.

8'inci Tugay Komutanlığı'nda kentin kanaat önderleriyle iftarda bir araya gelen Akar, herkesin dini, etnik yapısına göre inanç özgürlüğü içinde hayatını sürdürmesinin en samimi temennileri olduğunu belirtti.

Vatandaşların özgürce ibadetini yapmasının önemine değinen Akar, "Herkesin birbiriyle çatıştığı bu dünyada, Hatay'da barışçıl bir şekilde bu hayatın sürdürülmesi, herkesin sevgi, saygı içinde birlikte yaşaması bizim için büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı." diye konuştu.

Sevgi, saygı, hoşgörü içinde birlikte yaşama kültürünün önemine vurgu yapan Akar, dostluk, arkadaşlık, kardeşlik, güven, dayanışma içinde yaşamanın gerekliliğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri