Hatay'da CNN bilmecesi

Takvim gazetesi Hatay'dan sürekli canlı yayın yaptığını iddia ettiği CNN'in neyi beklediğini sordu.

T

akvim gazetesinin bugün birinci sayfasından duyurduğu haberde, CNN İnternational'ın Hatay'daki eylemlerden sürekli canlı yayın yapmasının arkasındaki nedenleri sordu. 

CNN'in Hatay'da ne işi var?

Amerikan CNN'in Hatay'dan sürekli canlı yayın yapması kafaları karıştırdı. Reha Muhtar, "Nedir Hatay'da olması düşünülen, gerçekleşmesi beklenen?.." diye yazdı

Türkiye'nin bir çok kentinde düzenlenen Gezi parkı eylemleri ile ilgili ilginç bir ayrıntı daha ortaya çıktı. Vatan Gazetesi yazarı Reha Muhtar, Amerikan CNN International'ın sürekli Hatay'dan canlı yayın yaptığına dikkat çekti. Muhtar, köşesinde "Önceki gece baktım Hatay'dan CNN International sürekli canlı yayında... Gece 23.30-24 sularında bağlandılar... Bir kaç kez daha bağlandılar... Ne zaman?.. 22 yaşında bir gencin Hatay'da öldürülmesinden hemen sonra... İki gün boyunca devam ediyorlar canlı yayınlara... Hatay'dan niye sürekli "canlı yayın" yapılıyor acaba?.. Nedir Hatay'da olması düşünülen, gerçekleşmesi beklenen?.." diye sordu. Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde de 11 Mayıs'ta Suriye'den getirilen bombalar patlatılmış, saldırıda 52 kişi hayatını kaybetmişti. İstihbaratçılar, alevisünni vatandaşların birarada yaşadığı Hatay'ın, provokasyona açık bir yer olduğunu belirterek, olası kirli oyunlara dikkat çekti. Vatandaşlar da "CNN ekibi buradan ayrılmıyor. Acaba yeni olaylar mı olacak?" diye sordu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri