‘Hatay’a meydan verme ‘Kartal’ım

Konyaspor bugün deplasmanda en yakın takipçisi Hatayspor ile karşılaşacak. Yeni Hatay Stadı'nda oynanacak mücadele yarın17.00'de başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip rakibiyle olan 4 puanlık farkı daha da açmak istiyor

İttifak Holding Konyaspor Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor ile karşılaşacak. Yeni Hatay Stadı'nda oynanacak maç yarın saat 17.00'de başlayacak. Mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Bilal Gölen yapacak. Maçın 4. hakemi olarak ise Oğuzhan aksu Görev yapacak.

Zorlu karşılaşma öncesinde Konyaspor 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 yenilgi ile 33 puanla 2. sırada yer alıyor.

Bordo-beyazlılar, ligde oynadığı 17 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet sonucunda 29 puanla 4. sırada bulunuyor.

Fatih Karagümrük ve Antalyaspor maçlarını kazanarak 2’de 2 yapan yeşil-beyazlılar Hatayspor deplasmanında da bu seriyi sürdürmek istiyor.

Konyaspor’da kritik randevu öncesinde 4 oyuncu ceza sınırında bulunuyor. Yeşil-beyazlılarda Nejc Skubic, Amir Hadziahmetovic, Serdar Gürler ve Zymer Bytyqi’nin 3’er sarı kartı bulunuyor. Bu isimlerden Hatayspor deplasmanında sarı kart görecek futbolcular cezalı duruma düşecek. Cezalı isimler ilk yarının son haftasında 27 Aralık Pazartesi günü iç sahada oynanacak Beşiktaş maçında takımdaki yerini alamayacak.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri