"Hatalarımıza rağmen önemli bir maç kazandık"

Gaziantep galibiyetini değerlendiren Ayos Konyaspor Başantrenörü Engin Gençoğlu, yaptıkları hatalara rağmen önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek oyuncularını tebrik etti.

Basketbol Süper Ligi'nin 4. haftasında Gaziantep Basketbol'u ağırlayan Ayos Konyaspor karşılaşmadan 78-76'lık skorla galip ayrıldı.

Maç sonu açıklamalara bulunan Ayos Konyaspor Başantrenörü Engin Gençoğlu, yaptıkları hatalara rağmen önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek oyuncularını tebrik etti.

Gençoğlu şunları söyledi: "İlk devre planladığımız her şeyi sahaya yansıttık. 3. periyotta çok basit hatalar yaptık ve oyun disiplininden uzaklaştık. Basketbolun asla rehavete gelmeyecek bir oyun olduğunu herkese gösterdik. 2. devreden gereken dersleri çıkartacağız.

Sonuçta bizim için çok önemli bir galibiyet aldık. Kazandığımız için mutluyuz. Evimizde kaybetmeden yolumuza devam ediyoruz. Lige yeni çıkış bir takım olarak 4 maçta 3 galibiyet alan oyuncularımız kutluyorum."

AYOS KONYASPOR 4. SIRADA

Basketbol Süper Liginde 4. hafta maçları tamamlandı. Ayos Konyaspor evinde Gaziantep Basketbol’u 78-76 yenerek 4. maçında 3 galibiyetini aldı. Yeşil-beyazlı ekip bu galibiyetle puanını 7 yaparak haftayı 4. basamakta tamamladı. Basketbol Süper Liginde zirvede 8’er puanlı Fenerbahçe ve Frutti Extra Bursaspor yer alırken 3. sırada 7 puanlı Tofaş yer aldı.

Baüsketbol Süper Liginde 4. hafta maçlarında alınan sonuçlar şu şekilde:

Pinar Karsiyaka 72 – 83 Tofas

Bahçesehir Koleji79 – 78 Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket

Onvo Büyükçekmece Basketbol 92 – 100 Türk Telekom

Galatasaray 67 - 74Besiktas Emlakjet

Ayos Konyaspor Basketbol 78 – 76 Gaziantep Basketbol

Darüssafaka 75 – 94 Aliaga Petkim Spor

Frutti Extra Bursaspor 88 - 86Anadolu Efes

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri