Hata yapmak istemiyoruz!

Murat Erdoğan: Çalışmalarımızın karşılığını inşallah lig başladığında alacağız.Transfer yaparken hata yapmak istemiyoruz. Bu nedenle hamleleri sağlam atmak istiyoruz. Çünkü oyuncu transferi kolay değil

Torku Konyaspor Sportif Direktörü Murat Erdoğan, transferde hata yapmamak adına ve nokta oyuncuları takıma kazandırmak için sıkı bir çalışma yaptıklarını belirtirken, taraftarlarla ve muhteşem stadyumla atmosferiyle bütünleşerek oyunuyla, mücadelesiyle, alacağı başarılı sonuçlarla seyir zevki verecek ve mutluluk yaşatacak bir takım performansı ortaya koyacaklarına inandığını söyledi.

ERZURUM FAYDALI OLDU

Erzurum'da tamamlanan birinci etap kampının son derece faydalı geçtiğini ifade eden Murat Erdoğan, “Birinci etap kondisyon ağırlıklı geçti. Futbolcu arkadaşlarımız yoğun tempodaki antrenmanlarla yavaş yavaş güçlerine ulaşmaya başladı. Bu da lig maratonu için önemli. Yaptığımız çalışmaların karşılığını inşallah lig başladığında alacağız. İkinci etap hazırlıklarımıza Avusturya'da başladık. Buradaki çalışmalarımız özel maç ve taktik antrenmanlar ağırlıklı olacak. En az 4 hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz. Bu sayı artabilirde. Yapacağımız çalışmalarla hocamızın takımdan isteklerinin neler olduğunu ve bu isteklere en kısa zamanda nasıl cevap verebileceğimizi görmüş olacağız” diye konuştu.

HATA YAPMAK İSTEMİYORUZ

Takıma yeni katılan transferlerin fazla bir uyum süreci yaşamadığını da sözlerine ekleyen Murat Erdoğan, "Takımımızda çok iyi bir arkadaşlık ve birlik-beraberlik var. Mevcut oyuncularımızla takımımıza katılan yeni transferlerimiz kaynaştı. Birlikte takımımıza nasıl katkı sağlayabiliriz düşüncesiyle çalışmalara devam ediyorlar. Transferde karakter ve oyuncu kişiliğini bildiğimiz, tanıdığımız ve bizim adımıza seçilmiş olan oyuncuları kadromuza kattık. Daha tabiki de transferi kapatmadık. Önemli hamle oyuncularını takımımıza kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Transfer yaparken hata yapmak istemiyoruz. Bu nedenle hamleleri sağlam atmak istiyoruz. Çünkü oyuncu transferi kolay değil. Geçtiğimiz yıllarda görüldüğü gibi yabancı transferinde yapılan hatalar gelişiyle ve gidişiyle büyük maliyetlere neden olabiliyor. Böyle bir durumla karşılaşmamak için nokta atışı yapmak istiyoruz" şeklinde görüş belirtti.

'Transfer yaparken bundan sonraki 5 senenin kadrosunu kurmaya çalışıyoruz' diyen Sportif Direktör Murat Erdoğan sözlerine şöyle devam etti:

"Konyaspor'a kazandırdığımız oyuncu buraya en az 2 yıl başarıyla hizmet etsin. Bunun çabasındayız. Bu nedenle transfer çalışmalarımız dışarıdan ağır ilerliyor gibi geliyor. Ama biz takımımıza kazandıracağımız isimlerden en maksimum faydayı alabilmeyi hesaplıyoruz. Bunun içinde transfer çalışmalarımızı sağlam ve ağır adımlarla ama emin bir şekilde sürdürüyoruz..."

EN CİDDİ HAZIRLIK UDİNESE İLE

Murat Erdoğan, sezon öncesi en ciddi sınavlarından birini Konya'da Udinese'ye karşı vereceklerini de hatırlatarak, "Udinese'nin teklifini kabul etmemizin başlıca sebebi lig öncesi kendi gücümüzü gerçek anlamda test etmekti. Rakip İtalya Serie A Ligi'nin büyük kulüplerinden. Kendi sahamızda ve seyircimizin önünde güzel bir organizasyon olacağını umuyoruz. Lig öncesinde nerede olduğumuzu göreceğiz" dedi.

SEYİR ZEVKİ VERECEĞİZ

2015-2016 Hasan Doğan Sezonu ilk haftasında iç sahada oynanacak Akhisar Belediyespor maçı ile ilgili de görüşlerini açıklayan Sportif Direktörümüz Murat Erdoğan, "Lig başlamadan önce oynayacağımız Udinese maçı bizim için ligin bir anlamda provası niteliğinde olacak. Taraftarımızdan söz etmeye gerek yok. Onları herkes biliyor. Sezonun ilk maçında tamamen dolu tribünler göreceğimize inanıyoruz. Taraftarımızla ve stadyumumuzun muhteşem atmosferiyle bütünleşerek oyunuyla, mücadelesiyle, alacağı başarılı sonuçlarla seyir zevki verecek ve mutluluk yaşatacak bir takım performansı ortaya koyacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri