Hastane Stajyer Öğrencilerine Yönelik Eğitim Gerçekleştirdi

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde staja başlayacak olan öğrencilere yönelik eğitim düzenlendi.Staj yapacak öğrencilerin ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ni daha iyi ta...

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde staja başlayacak olan öğrencilere yönelik eğitim düzenlendi.

Staj yapacak öğrencilerin ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ni daha iyi tanıyıp uyum sağlamalarını amaçlayan eğitimde Hemşirelik Hizmetleri Müdür Yardımcısı Müjgan Aydemir, Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Ayşe Ulus ve Eğitim Hemşiresi Feyza Er sunumları ile öğrencilere bilgi verdi.

Eğitimde ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi fiziki yapısı ve işleyişi, Hastanede enfeksiyon kontrolü için neler yapıldığı, sağlık personelinin kendisini ve hastayı korumak için neler yapması gerektiği, kod uygulamalarında mavi kod, pembe kod ve beyaz kodun hangi durumlarda kullanıldığı konuları anlatıldı. Öğrenciler için oldukça verimli olan eğitim, soru-cevap bölümünün ardından son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri