Hastalar Çumra Devlet Hastanesini tercih ediyor

Çumra Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Hüseyin Çiçek, 2009 yılının ilk üç ayında, hastanede yaklaşık 65 bin hastaya hizmet verdiklerini belirtti.
 Çiçek, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye genelinde yüzde 5 olan hasta sevk oranının hastanelerinde bu yılın üç aylık döneminde itibariyle yüzde bir olduğunu, il merkezindeki hastanelere hasta sevkinin gün geçtikçe azaldığını bildirdi. Hastanelerinde aynı dönemde yatak doluluk oranının yüzde 50 olarak gerçekleştiğini anlatan Çiçek, şunları kaydetti: 
''Hasta memnuniyeti anketi sonucuna göre hastalardan yüzde 99'u hastanemizdeki hizmetten memnun olduklarını belirttiler. Hastanemizde hizmet kalitesinin artması, hastaların gördükleri hizmetten memnun kalması neticesinde hastalar tercihlerini Çumra Devlet Hastanesinden yana kullanıyorlar. Bunu 2009 yılının ilk üç ayındaki istatistikler de göstermektedir.'' 
Çiçek, yapılan tahlillerin internet ortamından görülebileceğini de dile getirerek, hastanelerinin e-hastane projesine geçiş süreci içerisinde olduğunu da belirtti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri