Hasret bitiyor 

Dünya Kupası arasının ardından Süper Lig heyecanı yeniden başladı. Arabam.com Konyaspor sezonun 15. hafta maçında pazar günü sahasında saat 16.00’da Alanyaspor ile karşılaşacak

Katar'da 20 Kasım-18 Aralık tarihlerinde düzenlenen Dünya Kupası dolayısıyla 13 Kasım'dan sonra ara verilen Süper Lig'de, 40 günün ardından ikinci bölüm başladı. Arabam.com Konyaspor sezonun 15. hafta maçında pazar günü sahasında saat 16.00’da Alanyaspor ile karşılaşacak MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi hakem Bahattin Şimşek yönetecek Şimşek’in yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Abdullah Bora Özkara yapacak. Maçın 4. hakemi ise 

Kutluhan Bilgiç olacak.

Ligdeki son maçını Kayserispor deplasmanında oynayan ve lig arasına galibiyetle moralli giren Arabam.com Konyaspor son olarak kupada da tur atlamayı başardı. Yeşil-beyazlı ekip pazar günü taraftarının karşısına bu moralle çıkacak.

Konyaspor Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen ara öncesi çıktığı 14 maçta 24 puan toplayarak averajla 4.sırada yer aldı. 14haftada sahasında 6 maça çıkan yeşil-beyazlılar, bu maçlarda 1 mağlubiyet, 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Topladığı 11 puanla en fazla puan toplayan sekizinci takım olan Anadolu Kartalı, özellikle iç sahada gol atma sıkıntısı yaşıyor. Palut’un öğrencileri, sahasında oynadığı 6 maçın 2’sinde gol atamazken, 4’ünde ise toplamda 4 gol sevinci yaşadı. Yeşil-beyazlılar, iç sahada en fazla bir gol atma başarısı gösterdi (Fenerbahçe 1-0, Hatayspor 1-0, Ümraniyespor 1-0, Kasımpaşa 1-1).

Konyaspor aynı zamanda iç sahada en az gol yiyen takım unvanına sahip. Palut’un öğrencileri, 6 maçta sadece kalesinde 2 gol gördü. Gol yediği bu maçlarda galip gelemeyen Konyaspor (Gaziantep 1-0, Kasımpaşa 1-1), Dünya Kupası sonrası iç sahada oynanacak Alanyaspor mücadelesinde hem az gol yeme serisini sürdürmeyi hedefliyor hem de iç sahada en az gol atan takım unvanını bırakmak istiyor.

SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri