Hasret dinmedi

Gençlerbirliği maçından sonra Trabzonspor'la da berabere kalan Torku Konyaspor'da gözler hafta sonunda oynanacak olan Kayseri Erciyesspor maçına çevrildi. Ali Çamdalı: Alınan 1 puan kötü değil

Torku Konyaspor, Trabzonspor ile berabere kalarak galibiyet hasretini 3. hafta da dindiremedi.. Rakibi karşısında daha çok pozisyon bulmasına rağmen gol atamayan ve 1 puanla yetinen yeşil-beyazlılar,  dipteki takımların puan almasıyla tehlikeye bir adım daha yaklaşarak 23. haftayı 28. puanla 12. sırada kapattı. Temsilcimizde, Selim Ay 4. sarı kartını görerek cezalı duruma düştü. Bu futbolcu Erciyesspor maçında oynayamayacak. Ligin 24. haftasında, deplasmanda Erciyesspor ile çok önemli bir maça çıkacak olan Torku Konyaspor, dünü yenileme antrenmanıyla geride bıraktı. Çalışmada Milli takımlara giden Selim Ay,  Ömer Ali Şahiner, Gekas, Hlep ve kaleci İtandje yer almadı. Bu futbolcular perşembe günü Konya’ya dönerek takımla birlikte çalışmalara katılacaklar. Torku Konyaspor’da hazırlıklar Cuma günü tamamlanacak. Erciyesspor-Konyaspor maçı Cumartesi günü oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak.

 ALİ: 1 PUAN KÖTÜ DEĞİL
Torku Konyaspor’un orta saha oyuncusu  Ali Çamdalı, Trabzon karşısında kazanma adına ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını ancak yakaladıkları pozisyonlarda golü bulamadıklarını belirtti. Ali, Trabzonspor'a karşı alınan 1 puanının kötü olmadığını düşündüğünü söyledi. Kaptan Ali Çamdalı, maçla ilgili şu açıklamayı yaptı.
"Karşımızda yorgun bir Trabzonspor bulduk. İlk yarı fazla pozisyon bulamadık belki ama ikinci yarının başlamasıyla birlikte yakaladığımız fırsatlar var. Bunlarda golü bulmuş olsaydık maçın gidişatı daha farklı olabilirdi. Bakıldığında rakibe pozisyon vermedik. Ama kazanamadık. Alınan 1 puanın da kötü olmadığını düşünüyorum. Biz iyi bir takımız. Bu oyun disiplinini korursak başarılı sonuçlar alırız. Kesinlikle bir an önce gerekli galibiyetleri alarak toparlanacağız ve yeniden bir galibiyet serisi yakalayacağız."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri