Haşim Kılıç konuşurken Abdullah Gül'ün gülümsediği an!

AYM Başkanı Haşim Kılıç Twitter kararına yönelik Başbakan'ın sözlerini eleştirirken Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün gülümsemesi kameralardan kaçmadı.

Anayasa Mahkemesinin kuruluşunun 52. yılı nedeniyle Yüce Divan Salonu'nda tören düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldı.

LİDERLERİN GÖZLERİNİN İÇİNE BAKARAK KONUŞTU

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, törende yaptığı konuşmada siyasi irade tarafından yargı çephesine yapılan eleştirilere yanıt verdi. Haşim Kılıç'ın konuşmaları sırasında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ilk sıralarda dinledi.

CUMHURBAŞKANI GÜL GÜLÜMSEDİ

Haşim Kılıç'ın Twitter erişim yasağının kaldırılması kararı ile ilgili "Anayasa Mahkemesinin son günlerde verdiği bireysel başvuru kararlarına yapılan ölçülü eleştirileri saygıyla karşılarken verdiğimiz karaların arkasında olduğumu ifade etmek istiyorum" ifadelerini kullandığı sırada ilginç bir kare kameralara yansıdı. Kılıç bu konuşmayı yapıltığı sırada Başbakan Erdoğan'ın çok gergin olduğu gözlenirken Cumhurbaşkanı Gül'ün bıyık altından gülümsediği görüldü.

Gül'ün yapmış olduğu bu hareket kısa sürede sosyal medyada da büyük yankı buldu.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri