Hasan Koyuncu gençlerle buluştu

Selçuk Üniversitesi Halkla İlişkiler Topluluğu tarafından organize edilen İletişim Zirvesi’nin konuğu Bera Holding Kurumsal İletişim Sorumlusu Hasan Koyuncu oldu.

Selçuk Üniversitesi Halkla İlişkiler Topluluğu tarafından organize edilen İletişim Zirvesi’nin konuğu Bera Holding Kurumsal İletişim Sorumlusu Hasan Koyuncu oldu. Toplam 21 yıl ilaç sektöründe görev yaptıktan sonra Bera Holding Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevine getirilen ve burada yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çeken Koyuncu, genç iletişimcilere iş hayatı ve kurumsal iletişim konularında deneyimlerini aktardıktan sonra iş başvurularındaki mülakatlarla ilgili bilgi aktardı. En sık karşılaşılan 20 mülakat sorusu üzerinde değerlendirmelerde bulunan Koyuncu, mülakat aşamaları, hazırlık süreci ve mülakat akışına ilişkin de çok önemli tüyolar verdi. Gençlere her şeyden önce samimi davranmaları tavsiyesinde bulunan Koyuncu, “Beden dilinizi iyi kullanın, kendinizi doğru ifade edin. Sizinle görüşme yapan yetkili ile kendinizden emin bir ifade ile el sıkışın ve hafifçe gülümseyin. Sorulara cevap verirken göz teması kurmaya özen gösterin. Beden diliniz, abartısız bir şekilde hikâyenize eşlik etsin. Başvurulan işe istekli olduğunuzu gösterin. Teşekkür etmeyi de unutmayın” dedi.

Selçuk Üniversitesi Halkla İlişkiler Topluluğu Kurucu Başkanı Elifcan Ballı da programın sonunda katılımları ve verdiği bilgilerden dolayı Koyuncu’ya teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri