Hasan Angı: Konyalılar her şeyin farkında

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “AK Parti listesi, Konya’yı tanıyan tecrübeli liste. Diğer liste ise Konya için dertlenmeyelerin yer bulduğu bir liste. Konyalı her şeyin farkında” dedi

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, il başkanlığında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Angı’ya yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Gündemin seçim olduğunu ifade eden Angı, “Saha çalışmalarımız devam ediyor. Seçime sayılı günler kaldı. Türkiye yüzyılı vizyonuyla yürüyüşümüz devam edecek. Yeni bir şahlanış dönemi olacak. Seçimin bayram havasında geçmesini temenni ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın seçimi açık ara kazanması, mecliste çoğunluğu elde etmemiz, milletimizin arzusu. Sahada bunu görüyoruz. Milletimiz her şeyin farkında” diye konuştu.

YILAN HİKAYESİNE DÖNEN İŞLER TAMAMLANIYOR

“Listeler ortada” diyen Angı, konuşmasını şöyle sürdürdü: AK Parti listesi, Konya’yı tanıyan tecrübeli liste. Diğer liste ise Konya için dertlenmeyelerin yer bulduğu bir liste. AK Parti’nin bu şehre kazandırdıklarına bakın. Şehrimiz hızlı trene kavuştu. Mavi Tünel’den su akıyor. Yılan hikayesine dönen işler tamamlanıyor. 50-60 yıl bekleyen projeler 21 yılda hayata geçirildi. Hastanelerimiz, verilen hizmet ortada. İlçelerde pek çok yatırım hayata geçirildi. 2002 sonrası istikrar, ülkeyi büyüttü. Bugün birilerinin el altından ülkeyi İMF’ye muhtaç etme çabaları devam ediyor.”

CUMHURBAŞKANI 2 MAYIS’TA KONYA’YA GELİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konya’ya geleceğini ifade eden AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 2 Mayıs günü saat 16.30’da şehrimize teşrif edecek. En son Kasım ayında misafir etmiştik. Kendisini karşılayıp, dinleyeceğiz. Bu şehir, her gelişinde Cumhurbaşkanımızı coşkuyla karşıladı, miting alanı hınca hınç doldu. Konyalı vatandaşlarımız gerek Cumhurbaşkanımıza gerekse de AK Parti’ye her türlü desteği verdi. Konya, her dönem devletin geleceği adına duruşunu net belirledi. Kim kimle kol kola Konya halkı biliyor” şeklinde konuştu.

EMRE ÖZGÜL

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (13)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri