Hasan Angı: Konya'da tüm bölgelere ulaştık

Bütün alanlarda yapılması gereken her işe imza atan bir iktidar olduklarını ifade eden AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “ Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakı'na ilgi artarak, devam ediyor” dedi

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, milletvekili adayları, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, merkez ilçe belediye başkanları ve teşkilat mensupları, il başkanlık binasında gazetecilerle bir araya geldi. AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ANGI: DAĞLARI DELEN BİR İKTİDARIZ

Seçim için son haftaya girildiğini aktaran AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Tüm teşkilatlarımızla birlikte saha çalışmalarımız devam ediyor. Şu ana kadar şehrimizdeki tüm bölgelere ulaştık” dedi. Geçen hafta Konya’da coşkulu bir miting gerçekleştirdiklerini hatırlatan Angı, milletin Cumhurbaşkanına ve Cumhur İttifakına ilgisinin artarak, devam ettiğine vurgu yaptı. “Milletimiz, her şeyin farkında” diyen Başkan Angı, şunları kaydetti: “Allah, millete ve devletimize büyük işler yapmayı nasip etsin. Bugün TOGG yollara indi. Bu, birilerini rahatsız ediyor. Karadeniz’de çalışmalar meyvesini verdi. Türkiye başardı, gaz verildi. Bununla bile mutlu olmayanlar olabiliyor. Sağlıkta gelinen nokta ortada. Dağları delen bir iktidar var. Demirkapı tünelimiz bitti. Eğiste Viyadüğü’nde ciddi yol alındı. Bütün alanlarda yapılması gereken her işe imza atan bir iktidarız. Karşıda kim var? Yardımcıları kendini atanmış gibi tanımlamalara giriyorlar. Önce bir seçimi kazanın. Türkiye’yi karıştırmaktan başka dertleri yok bunların. Milletimiz, bu fırsatı onlara vermeyecek.”

KONYA’DA BÜYÜK İŞLER YAPIYORUZ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise şunları dile getirdi: “Çok yoğun günlerden geçiyoruz. Seçim yasağından önce açılışlar ve temel atma törenleri gerçekleştirdik. Biz, eser siyaseti yapıyoruz. Konya’da büyük işler yapıyoruz. Yeni caddeler açıyoruz. Fırat Caddesi’nden Özalkent’e gelecek kadar yeni bir raylı sistem projesini hayata geçireceğiz. Kredi işlemleri bitti. Müşavirlik süreci tamamlanmak üzere. Aksilik olmazsa, yılsonuna başlıyoruz. Önümüzdeki günlerde çok önemli gelişmeler de olacak. Konya’da Cumhur İttifakı olarak en yüksek milletvekilini meclise göndermek için çalışacağız.”

KARŞI TARAFI HAYRETLE İZLİYORUZ

AK Parti Konya Milletvekili ve adayı Orhan Erdem de alanda olduklarını, mahallelere kadar inme imkanı bulduklarını dile getirdi. Vatandaşın bu seçimin öneminin farkında olduğunu vurgulayan Erdem, “Karşı taraf çok samimi değil. Hayretle izliyoruz bunları. Milletin feraseti ortada. Doğalgaz bulacaksınız, karaya çekeceksiniz. Muhalefetin küçümsediği gibi değil bu işler. İlk gemi, 2009 yılında alındı. Aramalar başladı. Gaz bulundu. Müjdeler verildi. Bir sürecin sonucu bu. İstikrarın emeği bunlar” şeklinde konuştu.

MİTİNG MÜRACAATLARI YOK

AK Parti heyetinin açıklamalarından sonra AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Seçim döneminde kuralların olduğunu söyleyen Angı, partilere “Hangi tarihte, nerede miting yapacaksınız, müracaatınızı yapın” denildiği belirtti. Konya'da Kılınçarslan, Salı Pazarı ve Bosna Hersek'teki alanın miting alanı olduğunu aktaran Angı, “Kurallara uymak zorundasınız” dedi. “Erzurum'da yaşanan olay, hepimizi üzdü” diyen Angı, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bunun kaynağı ne? Esnaf ziyareti diye başlayan bir program var. Adını koyun. Konya'da da bilboardlara çıktılar. Gün, saat değişti durdu. Anıt Alanı, toplama alanı değil. Trafik felç edilecek. Konya Gedavet Parkı da Anıt alanı da miting alanı değil. Yok ‘Ben yaparım’ der ve istenmeyen olaylar yaşanırsa üzülürüz. Cumhurbaşkanı adaylarını getirip miting yapsalardı. Ekrem İmamoğlu’nun derdi ne anlamak zor. Millet, seni seçmeyecek. Gereksiz yere gündem oluşturmaya çalışıyorlar. Miting müracaatları var mı? Yok. Kim, kimin ne kadar çalıştığını biliyor.”

EMRE ÖZGÜL

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (15)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Hasan Angı'dan İmamoğlu'nun Konya mitingiyle ilgili dikkat çeken açıklama

Gündem Haberleri