HAS Partili kadınlardan anlamlı ziyaret

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Konya İl Kadın Kolları Başkanı Mahmure Boyalı, Başkan Yardımcıları Ayşe Tolu, Tuğba Kambur, Hicret Nazan ve HAS Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Av. Fatma Kola Bozku

Ziyaret sırasında konuşan HAS Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Mahmure Boyalı, çocukları mutlu edebilmek için ziyarette bulunduklarını belirterek, şunları söyledi: “Bu hastalıkta moralin çok önemli olduğunu biliyoruz. Onları biraz olsun mutlu edebildiysek, ne mutlu bize. Her zaman yanlarındayız. Serviste yatan çocuklarımıza, hocalarımız ve hemşirelerimiz tarafından gösterilen ilgi ve sarf edilen çaba bizleri oldukça etkiledi ve duygulandırdı."

 

HAS Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Av. Fatma Kola Bozkurt ise, “Burada yatanlar biz de olabilirdik ya da bir yakınımız bu yüzden tüm insanımızın bu hastalığa empati yaparak yaklaşması gerekmekte. Burada en önemli ilaç moral ve biz onlara burada moral verebildiysek ne mutlu bizlere. Ayrıca burada onlara bakan çok kıymetli doktorlarımıza, hemşirelerimize ve burada bu serviste görev alan herkese hastalara göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri