HAS Parti’den oyuncak bağışı

Halkın Sesi Partisi Konya İl Başkanlığı Kadın Kolları Başkanı Mahmure Boyalı ve yönetim kurulu üyeleri Tuğba Kambur, Şenay Özer ve Elmas Gazel’den oluşan heyet, Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi Müdür
Halkın Sesi Partisi Konya İl Başkanlığı Kadın Kolları Başkanı Mahmure Boyalı ve yönetim kurulu üyeleri Tuğba Kambur, Şenay Özer ve Elmas Gazel’den oluşan heyet, Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi Müdürü Hasan Aşcı, Yönetim Kurulu üyeleri Sibel Oğuz, Meral Gögebakan ve halkla ilişkiler sorumlusu Ayşe Yiğit’i ziyaret etti.
Kimse Yok Mu Derneği Konya Şube Müdürü Hasan Aşçı, “Binlerce insani insanca yaşamaları için, yardımcı olmaya çalışan Kimse Yok Mu Derneğimiz, birçok ülkede din, dil ve ırk ayrımı yapmaksızın insanların yardımına koşmaktadır” dedi. Aşçı, Derneğin kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında ziyarete gelen konuklarına bilgi aktardı.
HAS Parti Kadın Kolları Başkanı Mahmure Boyalı ise, “Çocuklarımızın vazgeçilmezi oyuncaklardır. Kişilik gelişmelerini önemli ölçüde etkiler. Yaşadıkları yoksulluk, aile içi geçimsizlik, kimsesizlik gibi travmalardan koruyan oyuncaklardır. Biz bu bilinçle eliyle, diliyle, gönlüyle kimsesizlerin yanında olan Kimse Yok mu Derneği Konya Şubesine, çocuklara ulaştırılmak üzere oyuncak bağışında bulunuyor ve her zaman derneğin her zaman maddi ve manevi yanındayız” diye konuştu.
HAS Parti Kadın Kolları Başkanı Mahmuru Boyalı ve yönetim kurulu üyeleri yanlarında getirdikleri oyuncakları kimsesiz ve ihtiyaç sahibi çocuklara iletilmek üzere Kimse Yok Mu Konya Şubesi yöneticilerine teslim etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri