HAS Parti'den büyük kongreye davet

Halkın Sesi (HAS) Partisi Konya İl Başkan Vekili Mehmet Kuşdemir, partinin Ankara'da yapacağı büyük kongreye Konyalıları davet etti.
 Kuşdemir, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, daha önce farklı siyasi partilerde görev yapmış veya hiçbir siyasi partide bulunmamış kişilerle birlikte heyecanla biraraya gelerek, güzel bir sinerji oluşturduklarını söyledi. 
Partinin siyaset anlayışının tüm insanları siyasi haklara sahip, hür ve eşit bireyler şeklinde gördüğünü ifade eden Kuşdemir, ''Partimiz insanlığı evrensel doğruları ve medeniyetimizin kadim değerleri olan herkese özgürlük, adalet ve refahın hakça bölüşümünü benimseyen ve bu değerlere inanan herkesin sözcüsü ve temsilcisidir'' dedi. 
HAS Parti Konya İl Teşkilatı'nın kurulması için Veli Tolu'nun görevlendirildiğini anımsatan Kuşdemir, il teşkilatının kurulmasına yönelik çalışmaların titizlikle sürdüğünü, başta il teşkilatı olmak üzere Meram, Selçuklu ve Karatay ilçe teşkilatlarının en kısa zamanda kurulacağını dile getirdi. 
Konya'da güzel hizmetler gerçekleştireceklerini belirten Kuşdemir, şunları kaydetti: 
''28 Kasım Pazar günü Ankara'da büyük kongremizi yapacağız. Biz inanıyoruz ki, bu kongre bütün Türkiye'ye güneş gibi doğacaktır. Konyalı kardeşlerimizi Ankara'ya davet ediyorum. Gitmek isteyen hemşehrilerimiz il teşkilatımızla irtibat kurabilirler. İl Teşkilatımızdan otobüsler kaldırılacaktır.''
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri