Has Parti, Sarayönü’nde teşkilatını kurdu

Halkın Sesi Partisi (Has Parti) Sarayönü İlçe Teşkilatını kuruldu. 6 Aralık 2010 tarihinde Genel Başkan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş tarafından görevlendiren Sarayönü İlçe Teşkilatı, kuruluş dilekçesini İlçe Kaymakamı Kemal Yıldıza teslim etti.
Sarayönü İlçe Teşkilatı Başkanlığına ise Ali Ortagedik getirildi. Konuyla ilgili Has Parti’den yapılan açıklamada önümüzdeki hafta içerisinde kadın kolları ve belde teşkilatları kurma çalışmalarına devam edileceği belirtildi. “Bu siyasi hareketi halkımızla beraber inşa edeceğiz, yükselticeğiz ve yücelteceğiz” denilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi: “Partimiz, insanlığın evrensel doğruları ve medeniyetimizin kadim değerleri olan ‘Herkese özgürlük, herkese adalet ve refahın hakça bölüşümü’nü benimseyen ve bu değerlere inanan herkesin sözcüsü ve temsilcidir. Onun için yerimizi milletin-halkın merkezi olarak tanımlıyoruz. Milletimizin ortak iradesi ve çabasıyla oluşacak bu siyaset, inşallah tüm insanlarının özgürlüğünü, adaletini ve refahını temsil edecektir.” Sarayönü İlçe Teşkilatı yönetimi ise şu isimlerden oluşuyor:
İlçe Başkanı: Ali Ortagedik, Yönetim Kurulu Üyesi: Bilal Turan, Niyazi Ülker, Mustafa Kazan, Mustafa Polat, Hüseyin Karadeniz, İrfan Oralalp, Necati Sarı, Ali İhsan Turgal, Süreyya Taşçı, Bünyamin Kılıç, Erdal Ülker, Ahmet Önver, Şaban Issı, Tahir Kılıç, Gençlik Kolları Başkanı: Mustafa Kaya. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri