HAS Parti Meram İlçe Teşkilatı kuruldu

Genel Başkan tarafından Meram İlçe Teşkilatını kurmakla görevlendirilen Av. Süleyman Boyalı, çalışmaları tamamlayarak kuruluş dilekçesini Meram Kaymakamı İrfan Kenanoğluna teslim ettiklerini söyledi.
Türkiye'nin, Genel Başkan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un üslubuna ihtiyacı olduğunu vurgulayan Kurucu İlçe Başkanı Av. Süleyman Boyalı, HAS Parti'nin siyasi hayatta hep milletin yanında ve her zaman haklının sesi olacağını söyledi. Boyalı şunları söyledi: “Yeniden büyük Türkiye'nin ve haksızlığın olmadığı, emeğin sömürülmediği, adil bir paylaşımın olduğu yeni bir dünya sisteminin tesisi için gayret içerisindeyiz. Ahlak ve maneviyat temelinde, adaleti, özgürlüğü ve refahı herkes için isteyen bir fikri anlayışı esas alıyoruz. Bu yola çıkarken sözümüz şudur: Bizler, oyu milletten alıp iktidarı egemenlere hizmet edenlerden olmayacağız. Kamu kaynaklarını talan edenlerle hiçbir işimiz olmayacak. Bu dünyanın bir de öbür tarafı olduğunu, bu yüzden de, her şeyin adalet çerçevesinde olması gerektiği gerçeğini hiçbir zaman aklımızdan çıkarmayacağız. İddiamız, sağ-sol, liberal-muhafazakâr ve benzeri tüm tanımların dışında, Türkiye'nin geçmiş siyasi ve toplumsal tecrübelerini de doğru değerlendirerek, ahlak ve maneviyat temelli yeni bir siyasi merkezi inşa etmektir. Amacımız dağılan parçaları birleştirmek, derleyip toparlamak, Türkiye Siyasetine yeni ve farklı bir üslup getirmektir. Şartlar ne olursa olsun doğruyu söylemekten ve doğruyu yapma gayretinden de vazgeçmeyeceğiz!”
Süleyman Boyalı’nın başkanlığını üstlendiği HAS Parti Meram İlçe Teşkilatı’nın kurucu üyeleri şu isimlerden oluşuyor: “Süleyman Erol, Tamer Doğar, Bülent Altun, Hasan Zorlu, İsmail Yüksek, Hasan Sözüer, Ahmet Gedikkaya, Fatih Aydemir, Mehmet Sökmen, Ahmet Menekşe.”
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri