Has Parti Meram İlçe Başkanlığına Boyalı getirildi

Konya'daki teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Halkın Sesi Partisi (Has Parti), Merkez ilçeler için yapılan geniş istişarelerin sonucunda Meram İlçesine Av. Süleyman Boyalı, başkan olarak belirlendi.
 Partiden yapılan açıklamada Boyalı’nın Meram’a büyük hizmetlerinin bulunduğunu belirterek, Av. Süleyman Boyalı’yla birlikte Meram’da önemli çalışmalar gerçekleştireceklerini kaydetti. Açıklamada Konya’daki teşkilatlandırma çalışmalarının ise hızla devam ettiği vurgulandı, Has Parti, geçtiğimiz hafta içerisinde Selçuklu İlçe Başkanı ve 11 taşra ilçesinin başkanlarının atamaları tamamlanmıştı.
SÜLEYMAN BOYALI KİMDİR?
1956 yılında Meram İlçesi'nde doğdu ve ilk, orta ve lise eğitimini Konya'da tamamladı. 1979 Selçuk Eğitim Enstitüsü Fizik-Kimya-Biyoloji Öğretmenliği bölümünü bitirdi. 1983 yılında ise İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 1985 yılından bu yana avukat olarak çalışan Boyalı, 1997 yılında Konya SSK Bölge Müdürlüğü görevini yaptı.1999–2004 yılları arasında Karatay Belediyesi Meclis Üyeliği'ne seçilmesine müteakip, Karatay Belediyesi Encümen Üyeliği ve Başkan Vekilliği görevlerinde bulundu. 2004 yılında Meram Belediyesi Meclis Üyeliğine seçildi. 2006 yılında Konya Baro Başkan adaylığında bulundu. Boyalı, birçok vakıf ve derneğin kuruluşunda ve yönetiminde de yer aldı. Korunmaya Muhtaç ve Kimsesiz Çocuklar Vakfı’nın kurucusu olan ve bir dönem başkanlığını yürüten Süleyman Boyalı, evli ve 3 çocuk babası.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri