HAS Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı kuruldu

Halkın Sesi Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş tarafından görevlendirme yapılmasının ardından HAS Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı kuruldu.
Buna göre, HAS Parti Beyşehir Kurucu İlçe Başkanlığını Ali Şanal üstlenirken, kurucu üyeler şu isimlerden oluştu: Doğan Öksüz, Halis Yakar, Mehmet Kılınç, Memduh Özel, Mevlüt Derdiyok ve Ahmet Sert.
Kuruluş dilekçesini Kaymakamlığa teslim ettiklerini belirten HAS Parti Beyşehir İlçe Başkanı Ahmet Şanal, “Beyşehir’de Almış olduğumuz görevi başarıya ulaştırmak için canla başla çalışacağız” dedi. Şanal şunları söyledi: “Bizler biliyoruz ki siyaset iki temel amaçla yapılır; ya yakın siyasi hedefler için ya da yüksek idealler uğruna. Biz çok şükür, yüksek idealler uğrunda siyaset yapan bir kardeşler topluluğuz. Hedefimiz bu ülkeyi bir esenlik yurdu haline getirmek, yeni ve adil bir dünya kurulması için mücadele etmek ve nihayetinde bizim medeniyetimizi yeniden inşa ederek, insanlığın önüne çıkarmaktır. İnşallah önümüzdeki dönemde bu siyasi hareketi hep beraber inşa edeceğiz, yücelteceğiz ve yükselteceğiz. HAS Parti’nin amacı Türkiye’de herkesin ortak sesi olmak ve ortak sesin vereceği kararları uygulamaktır. “Genel Başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un da dediği gibi herkesin sesini duyurmak için bir araya geldik. Partimiz, insanlığın evrensel doğruları ve medeniyetimizin kadim değerleri olan "Herkese özgürlük, herkese adalet ve refahın hakça bölüşümü"nü benimseyen ve bu değerlere inanan herkesin sözcüsü ve temsilcidir. Milletimizin ortak iradesi ve çabasıyla oluşacak bu siyaset, inşallah tüm insanlarının özgürlüğünü, adaletini ve refahını temsil edecektir.”

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri