HAS Parti Altınekin İlçe Teşkilatı kuruldu

HAS Parti’de Altınekin İlçe Teşkilatı’nı kurmakla görevlendirilen Osman Çolakoğlu, kuruluş dilekçesini İlçe Kaymakamı Murat Şener’e teslim etti.
Osman Çolakoğlu HAS Parti İlçe Başkanlığını üstlenirken, kurucu üyeler şu isimler şöyle: “Erdal Çetin, Tayfun Sarı, Ferhat Temel, Süleyman Şahan.”
Kurucu İlçe Başkanı Osman Çolakoğlu, HAS Parti'nin siyasi hayatta hep milletin yanında ve her zaman haklının sesi olacağını söyledi. Geçmiş dönemlerde farklı siyasi partilere hizmet etmiş Partili partisiz herkesi HAS Parti'de siyaset yapmaya davet eden Çolakoğlu, HAS Parti'nin, milletin gönlünde şimdiden yer almaya başladığını belirterek, "Altınekinli hemşerilerimizin bu yoğun teveccühüne layık olmaya çalışacağız. Birlikte yola çıktığımız arkadaşlarımız, siyasette yeni ve taze bir başlangıç yaptıklarının bilincinde. HAS Parti ile milletin sorunlarını çözemeyen mevcut siyaset tarzı tarihe karışacaktır. Siyaset yeniden şekillenecektir. Herkes projeleriyle, çözüm önerileriyle ve fikirleriyle siyaset yapacaktır” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri